Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Łowca skór w Węgierskiej Górce przypatrywał się wiewiórce bo chciał schwytać zwierzę by potem w ofierze dać synowi albo córce.
Duilla Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 lecz wiewiórka sztuka szczwana chowa przed nim się od rana chociaż się nie boi bo jej nie przystoi bać takiego się pacana
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Widziano ją w dziupli na prastarej sośnie tej co nieopodal jarzębiny rośnie. Ale łowca nie wie bo nikt nie doniesie gdyż zwierzęca sztama jest także i w lesie.
Johny Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Żaden zwierzak nie doniesie! Razem w każdej sytuacji! Przecież nikt nie chce tu w lesie robić późniejszej lustracji.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pan leśniczy i gajowy już zgłosili projekt nowy aby każdy szczegół w lesie zapisywał ktoś w notesie. Lecz jak wiem to do tej pory przeszkadzają semafory bo blokują głosowanie a więc spokój na polanie. Wynurzają się z ukrycia gruby zwierz i myszka tycia bo choć w lesie leżą kłody dla nich żadne to przeszkody.
Duilla Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dziś zwierzaki miting mają plan działania obmyślają jak wypędzić ludzi z lasu raz na zawsze bez hałasu
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Przeciągają się obrady, które trwają trzecią dobę a wiadomo, ze nie każdy jak należy ma wątrobę. Podchmielone piszczą pliszki - co tam dla nas trzy kieliszki, dla nas nawet cała flaszka to jest pestka i igraszka. Jeleń ryczy – ja i litra mogę wypić na polanie i zaręczam was kochani, że nie weźmie mnie na spanie. I tak ciągną się przechwałki kto i ile wypić może bo na plan daleki zeszły nieprawości w lesie, w borze. Po co łamać sobie głowę i uchwalać postulaty kiedy wokół jest kompania i wódeczka i wiwaty.
Rekomendowane odpowiedzi