Waldemar Talar Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 upalna wakacyjna noc nie pozwala mi zasnąć więc udaje się na taras odnaleźć sen w hamaku lecz melodyjny świerszcz rozmowa sowy z kukułką oraz głośny koncert żab tak mnie zafascynowały że dopiero przed świtem wróciłem do swego pokoju gdzie w chłodnej pościeli odnalazłem zagubiony sen
Marlett Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Talarku! Po takim koncercie dobrze wrócić do łóżka, ale czy dobrze,że pościel była chłodna? - nie wiem..:)) Radości.
Waldemar Talar Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę że dobrze ponieważ zasnąłem (mojej połówki nie było w domu) pozdrawiam uśmiechem Waldemar
Julia Valentine Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 mam kilka zastrzeżeń: po pierwsze chyba powinno być: "udaję się" - bo z treści wynika, że peel się udaje na taras, a nie np. noc ;) swego/swojego --> w sumie bez różnicy, ale bym jeszcze pomyślała; jeszcze pewna wątpliwość, ale natury niepoetyckiej - świerszcze i słowik to chyba raczej wieczorem się odzywają? choć nie wiem - mogę się mylić. tak czy inaczej nie kojarzą mi się z nocą, a z wieczorem serdeczności
Marlett Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 świerszcze i słowik to chyba raczej wieczorem się odzywają? Ech, Julio! Świerszczy słuchałam do trzeciej nad ranem:)) Serdeczności.
Waldemar Talar Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgodzę się z tym ,;udaję się, dzięki za podpowiedz a jeżeli chodzi o słowika to w tym wierszu go nie widzę więc nie kumam o co chodzi. pozdrawiam Waldemar
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 koncert jak koncert, pewnie polski, bo i tu rewelacji nie ma pozdrawiam Jimmy
Julia Valentine Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ups, za słowika przepraszam - za bardzo kojarzy mi się z letnim wieczorem, ale jak pisałam - kojarzą mi się te odgłosy z wieczorem, a skoro nawet nocą się odzywają to nawet lepiej - ciekawsza noc i przyjemniejsza :) serdeczności
Judyt Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 mm chciałabym puchowy sen, ale ten zagubiony niczego sobie, dobrze odnalazłam, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi