Krzysztof Adam Meler Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 do świentej grafomanji wiersz dziś napisałem a w wierszu o miłości niewiele nowego geniósz swuj zewszond widziany oddałem sublirycznego piekielnej gramatyce i hamskiej ortografji co z twierdzy niezdobytej prubójom we mnie trafić nic nigdy nie napiszem bo nie som one godne pohwały mej ósłyszeć kurewny te wygodne a zatem grafo manio ty jesteś mom jedynom przedemnom no i zamnom me pieźni niehaj słynom boź mojom jest nadziejom rze ktoź to czytadź zehce genjósza ktury rymą odebrał ih powietże.
Cecylia Pierugg Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 dobre (jak zupa pomidorowa) trafia (jak kula w głowę) świeże (jak mięso w masarni) cudowne (jak scena polityczna) fajne (jak spodnie dżinsowe) najlepsze (na Bez limitu) niech niektórzy się nad tym zastanowią! chyba że to nie poezja? pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Krzysiu, pomysł na taki wiersz nienowy, ale zabawnie było :) Dobry na teleturniej 'znajdź wszystkie błędy w maksymalnie najkrótszym czasie' :) Ma sens podczas czytania, przy deklamowaniu znika kolor. Pozdrawiam serdecznie :)
kaja-maja28 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Hihi,fajnie się czyta,ale te błędy ażżżż rażą:) Pozdrawiam milutko
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sens znika - owszem, ale niezupełnie. W "Szkle kontaktowym" ludzie wprost płaczą, słysząc "ludzie dowiedz[u]om[/u] si[u]em[/u] prawdy, gdy ja pokaż[u]em[/u] dowody" (głównie w ustach Romana Giertycha). Oczywiście, że "ch" zamiast "h" się nie słyszy, ale wiersz taki polecałbym raczej cichej refleksji, bo deklamować faktycznie siem go nie powinno;). Pozdrawiam i dziękuję za komentarz - K.A.M.
Pan poeta Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pani krzysztofie, proszę o nr.gg,zaginoł): co do wiersza powiem, grafomania tutaj wrzy jak Tomasz roman - grafoman, ale ogólnie wiersz bardzo z humorem, jestem za! pozdrawiam!
Mr._Żubr Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to nie poezja. To proza dnia codziennego, dnia codziennego sieciowej poezyji;) A Sieć to ma do siebie, że każdemu pozwala pokazać publicznie swój talent lub brak takowego. Takiego wiersza to się po K.A.M. nie spodziewałem, mówiąc szczerze. I gratuluję, bo chyba cel swój Autor osiągnął. A ja znów jestem na tak. Bo po prostu chyba dobre wiersze Pan pisze, Panie szanowny:) Pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Fajne, śmieszne. Lubię humorystyczne teksty, jeśli są pisane z polotem. Ten jest. :-) Podoba mi się ostatnia metafora: "genjósza ktury rymą odebrał ih powietże." Bardzo dobre sformułowanie. Teraz tylko pozostaje odpowiedzieć na pytanie: co to jest geniusz i kto nim jest, a co to grafomiania i kto ją pisze. Bardzo proste. No nie? ;-)
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto chętny;) Pozdrawiam i dziękuję za ocenę - K.A.M.
Iwona Politowska Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nie lubię rymów,...ale w Twoim wykonaniu chyba polubie;) Twój wiersz mi się podoba, tekst z błędami...wiem celowo, ale ciężko się przez nie czyta pozdrawiam I.P.
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyta się jednak lżej niż popisy niektórych;) Dziękuję za ocenę i oczywiście wiem, że byki utrudniają lekturę. Tak się tylko przekomarzam;) Pozdrawiam wdzięczny za wizytę - K.A.M.
Anna Siedem Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Krzysiu widzę, że robisz sobie różne doświadczenia w tym pisaniu, ciekawe co z tego w końcu wyniknie. Mogę zadać Ci jakieś zadanie domowe? Spróbuj napisać coś bez rymów, nie za długiego, a temat np. o Twojej babci - jaka jest lub była - co Ty na to? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Piszę ciągle, ale czekam aż mi wyjdzie coś dobrego w stylu białym;)
Rekomendowane odpowiedzi