Orston Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 wina proboszcza stłuczona lampka w konfesjonale
allena Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wino proboszcza stłuczona szklanka w konfesjonale :) A. a ja tak ''dotłumaczyłam''; wiadomo o co biega - bardzo mi się podoba treść z możliwością różnej interpretacji:)
Orston Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wino proboszcza stłuczona szklanka w konfesjonale :) A. a ja tak ''dotłumaczyłam''; wiadomo o co biega - bardzo mi się podoba treść z możliwością różnej interpretacji:) Witaj Alleno! Dzięki za interpretację i różne spojrzenia w tym temacie :) Pozdrawiam ciepło - O.
Orston Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wtedy trza będzie bić się w pierś i wyznać "moja wina…" Ciekaw jestem tylko kogo masz na myśli, bo to zdanie też można różne interpretować… :)))
Ewa_Kos Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 pijany winą proboszcz w konfesjonale starej grzesznicy ale mi się napisało "chwalić wino" Pozdrawiam wakacyjnie.:))) Częściej podrzucaj takie ciekawe pomysly:)))
Waldemar Talar Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 a może tak- po mszalnym winie proboszcz w konfesjonale przebacza winy
Orston Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, he, ależ przewrotne. Pewnie przez tyle lat ciągłego grzeszenia zapracowała na własny konfesjonał :) Ja też czekam, bo Cię tu coś nie widać, a żem stęsknił się ciutkę :) Pozdrawiam serdecznie i ślę też pozdrowionka Twym zwierzaczkom :) Cmok :)
Orston Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, i tak też :) Pozdrawiam - O.
jasna Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wtedy trza będzie bić się w pierś i wyznać "moja wina…" Ciekaw jestem tylko kogo masz na myśli, bo to zdanie też można różne interpretować… :))) Moje wina! ;-( Wybacz przewinienie. Czasem plotę, co mi ślina na język nawinie. Oczywiście proboszcza miałam na myśli :-)))) (ciekawe co jeszcze wywinie?) Chi, chi! Pozdrawiam, jasna :-))) P.S. Fajne homonimowe haiku.
Rekomendowane odpowiedzi