macia miszka Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 w tym mieszkaniu zatrzymuję się na chwilę bliscy nieznajomi - takie stado wilków ludzie stoją niczym drzewa ich dłonie nie szumią to jest metro nawet latem bywa chłodno mam ochotę na spotkanie z słońcem ono - guz na niebie nie chce rosnąć bo tak cicho.
Marlett Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Ludzie z podniesionymi rękoma - milczę. Zrobiło się smutno. PozdrawiaM.
Czarna Perła Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 w tym mieszkaniu zatrzymuję się na chwilę bliscy nieznajomi - takie stado wilków ludzie stoją niczym drzewa ich dłonie nie szumią to jest metro nawet latem bywa chłodno mam ochotę na spotkanie z słońcem ono - guz na niebie nie chce rosnąć bo tak cicho. no coś w tym jest...ale przydałyby się zmainy, choć nie jestem dobra w podpowiadaniu pierwsza zwrotka ok pierwszy wers drugiej strofy wyciąć -zbędne tam nawet latem bywa chłodno mam ochotę na spotkanie ze słońcem guz na niebie nie chce rosnąć bo tak cicho. - >z tym nie wiem co... może tak? ale nie czuję się zbyt kompetentna..posłuchaj jeszcze innych cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi