Tomasz roman Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Szkła kolorowe szkła tam gdzie wilgoć ponoć krzywią kolory szkała? różowe szkła tam gdzie pójdą ponoć zrywają czerń z nogi niebieskie szkła tam gdzie zobaczą dobro odbijają od niego szkło błękitne zaś szkła zielone wokół nas świecą tylko zielenią naszą? i są jeszcze szkła pomalowane ale one są tylko jak człowiecze marzenia...
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 A tu Cię pochwalę:P Odpoczynek od patosu Ci się przyda, bo powoli spadałes na dno beznadziei wraz z ociężałymi armatami rymów. Ten wiersz jest inny w każdym aspekcie. Inny, bo inny; Inny, bo lepszy; Inny, bo bardziej zrozumiały. Pozdrawiam cieplej.
Tomasz roman Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 rozkręcam się))): tak zawsze mam około północy, spodziewaj się więc czegoś krzysztofie, P.S a jaki mój wiersz najbardziej przypadł ci do gustu, proszę o odpowiedz,ahh, po chcę go dodać na współczesna... patos, tak rzadko w ostatnich dniach o nim słyszałem,ohhh P.s 2, nie zawsze poeta ma natchnienie, przecież wiesz...,niemniej jednak mój rozwój polega na krytyce, nie pochwałach wiecznych, więc staraj się krytykować(ostro) bezdety i patos, a "napromieniać" talent i wenę(słodko), proszę... pozd
Rekomendowane odpowiedzi