Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Proponuję plebiscyt na najzabawniejszy lapsus językowy wyjęty z cudzego posta. Przyjmuję wszelkiej maści nonsensy, głupotki, niezręczności językowe itd.. Z mojej strony proponuje kandydaturę Bartosza Wojciechowskiego: Dalej: skrzynia jest otwarta, bo pancerz został przeorany oto link: http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=62250#dol Nic mnie tak nie uszczęśliwi, jeśli znajdzie się jakiś mój nonsensik pod tym postem. Pozdrawiam wszystkich.
Dorma Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja już od dłuższego czasu notuję najlepsze teksty Oyeya.. Ale wklejać nie będę.. Wiecie.. nie wiem co z prawami autorskimi
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oyey jest niepowtarzalny, to fakt:) Ale wiesz Dormo, to nie to samo - Oscarowi chodziło o wpadki samych autorów postów. Ja mam jeszcze kilka własnych na myśli, ale nie będę wklejał - w końcu to konkurs, trzeba dać szansę innym. Oscar, na zwycięstwo nie rób sobie większych nadziei. Ale poszukam:)
Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja już od dłuższego czasu notuję najlepsze teksty Oyeya.. Ale wklejać nie będę.. Wiecie.. nie wiem co z prawami autorskimi Jeśli dobrze zacytujesz, to prawa autorskie nie będą nadwyrężone. Zaznzacz czyje to i skąd i zaznacz koniecznie, czy jest wyrwane z kontekstu, a będzie ok.
Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oyey jest niepowtarzalny, to fakt:) Ale wiesz Dormo, to nie to samo - Oscarowi chodziło o wpadki samych autorów postów. Ja mam jeszcze kilka własnych na myśli, ale nie będę wklejał - w końcu to konkurs, trzeba dać szansę innym. Oscar, na zwycięstwo nie rób sobie większych nadziei. Ale poszukam:) Nie no, nie można swoich - to byłoby za łatwe:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja przedstawiam kandydaturę Oscara Dzikiego, jak się okazało nie trzeba było daleko szukać:wśród traw, trzciny generalnie chodzić można, ale nie w przypadku tej trawy, gdyż ona jest niska, gdyż to ugór. Przecież mówimy o konkretnej polskiej, niskiej trawie polnej Link ten sam co w przypadku kandydatury Bartosza Wojciechowskiego:) No offense Oscar, twoje zdrowie:)
Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ode mnie 6/10 :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ode mnie 6/10 :) Przecież mówiłem, że i tak nie masz szans. Ale się starałeś:)
ellka Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Oscar, Oscar! Cudo, zabawa jak dla mnie. Czy mogę sobie teraz grzebać do woli? Pomogę Ci wygrać Twój własny plebiscyt:P Zaczynam od jutra ;)
Rekomendowane odpowiedzi