kaja-maja28 Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Przydałby się ktoś Ach, przydałby się... Ktoś, kto by pokochał Ktoś, kto by obiął I przytulił mocno do siebie Ktoś,kto spojrzałby w oczy Tak głęboko Tak namiętnie Czule pocałował I uśmiechnął się OCH! Przydałby się ktoś Ktoś taki jak Anioł ACh Ten ktoś by kochał Tak do końca Z wielką wzajemnością Tak,żeby poniosło W głęboką toń... Daleką odchłań... Och Tak,żeby nie było zdrad. O,piękna różo czerwona Powiedz mi,dlaczego Twoje kolce są takie ostre?
Lilianna Szymochnik Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 ---Kwiat mojej miłości--- O różo!...kwiecie miłości i piękna zapach Twój pochłania moje nozdrza unosi się skrzydłami natchnienia, choć ranią Twoje kolce krew spływa zrywam Cię do serca swojego przytulam, jak!...matka karmiąca swoje małe dziecko. Jest w Tobie coś!Kochana zniewalającego całuję Twoje płatki ustami namiętności rozchylam z pożądania i trzymam mocno pragnę Twym widokiem nasycić moje oczy. w sercu gra muzyka myśli moje błądzą.. kocham Cię różo!Kwiecie najpiękniejszy Pozdrawiam
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Ładna forma kontaktu. Osobliwa jest tu natura miłości, równie zmiennej jak napięcie i emocje w wierszu. Piękne jest to, że słowa odpowiadają uczuciu, przez to niosą coś więcej niż ciąg znaków. Są istotnym i oryginalnym przekazem. Pozdrawiam.
kaja-maja28 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Dziękuję za komentarze ,tak dla mnie przychylne.Cieszę się,że się podoba to co piszę. Jeszcze troszkę to naprawdę urosnę. Liliano ,bardzo ładny wiersz POZDRAWIAM WSZYSTKICH MILUTKO:)
Rekomendowane odpowiedzi