Kamila_Ilska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak Pamiętam dokładnie Nie było mnie tam gdy wszyscy leżeli i miał przyjść czas odrodzenia czas umierania Pamiętam ich podobnych do siebie jak krople potu Bez twarzy bez wyrazu Nie było mnie tam wśród bezimiennych Byłam gdzie indziej Byłam z drugiej strony Chciałam zachować twarz Serce Pamiętam Oni nie pamiętają nic
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kamilo - wiersz troszke sam z siebie odpowiada że nieobecna byłaś więc druga strona medalu (zycia) rozpraszała się w chwili sama - stąd w niewolę popadłaś własnego sentymentu czy oby poszło "awersowi" dobrze pozdrówko W_A_R [sub]Tekst był edytowany przez Witold_Adam_Rosołowski dnia 17-04-2004 17:01.[/sub]
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok - Kamilo - poprosiłaś mnie na PW bym jednoznacznie określił to co napisałem wcześniej - otóż - wyobrażam sobie, że był sobie P.Bóg, który rzucał monety na drogę aby zwabić wyznawców - Ty (wybacz za porównanie) byłaś jedną z tych monet - AWERS upadł w kierunku ziemi - moneta zaczęła korodować a Ty jako REWERS - zachowałaś twarz na deszcz i słotę, pogodę i niepogodę - pamiętasz dokładnie jak wyglądał świat przed wyrzuceniem Cię z rąk P.Boga nie wiem czy przybliżyłem "conieco" ale mój komentarz nie polegał na wznieceniu w Tobie ani pogardy - ani czegoś tam podobnego - był moim wyobrażeniem Twojego wiersza - interpretacją - ulotną myślą - wybacz jeśli nie tak i serdeczne pozdrówko W_A_R
Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 słabiutko, nieprecyzyjnie.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcin - czy do mnie te słowa twe czy do Kamili ??? serdeczne pozdrówko W_A_R
Rekomendowane odpowiedzi