Anna Jędrzejewska Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 małe przezroczyste korale leżą rozsypane na szkalnej podłodze w lustrze odbicie aniołów które dźwigają nasze zmartwienia niebo zlewające się z kryształową taflą jeziora zachodzące słońce które czasem nie ma dobrego dnia kryształowi ludzie ich kryształowe ciała czy czyste jak kryształowa łza?
Lilianna Szymochnik Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Jeśli chcesz to potrafisz to już ma jakiś sens. Jest podobne do wiersza. Prawda kochaniutka. Ave!
Anna Jędrzejewska Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 O mój Prześladowco! Aż się boję dalszych konstruktywnych komentarzy
Lilianna Szymochnik Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Ja nie gryzę|? ale mówię prawdę.
Anna Jędrzejewska Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Prawda może czasem się to Panu zdarza. Gryźć?? Skądże znowu! Pan próbuje mnie tylko troszkę nieumiejętnie kąsać jak komar który jeszcze się nie zdecydował czy woli krew czy wodę
Lilianna Szymochnik Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 To napisz jakiś wiersz o tym komarze.Niezła myśl.
Rekomendowane odpowiedzi