Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 szczodrze kreślę w pościeli krzywe parabole biorę sobie co lepsze kąski nie będąc skąpcem oddaje z nawiązką gładkość linii sprawdzam opuszkiem wczuwając się lekko w najdrobniejsze wibracje nie unikając wysiłku dążę do wyniku a obok róża pąsowieje
Waldemar Talar Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 witaj Piotrze , wiersz miły lekki i przyjemny a wragmęt; co lepsze kąski nie będąc skąpcem oddaje z nawiązką jest duszą tego wiersza. pozdrawiam Waldemar
zak stanisława Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 skąd ja go znam? he he -podobasiem z warsztatu jeszcze!!!
adam sosna Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 polecam parabole - moim bardziej nieodgadnione
Marlett Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Witaj Pierre! Pamiętam z W. Lekko , delikatnie. ''pąsowieje''
M._Krzywak Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Piotrze - nie wiem dlaczego, ale mam potrójne poczucie "deja vu" :)
Ewa_Kos Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Podoba się i napędza skojarzenia; a to dobrze:))) Pozdrawiam serdecznie i miło, że znowu jesteśmy:)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj również. Dzięki za miłe słowo. A co do przytoczonego fragmentu to powiem że peel jest hmm... takim prawie altruistą :))))))))))) Pozdrawiam również
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stanisławo. Bardzo mi miło. Wklepałem co było, bo szczerze mówiąc prawie w czasie zamknięcia nie pisałem. Dopiero się teraz zabieram. Przyznam że potraktowałem ten czas jak urlop od strofek :))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Parabole powiadasz - ciekawe ciekawe. Zastosuję i sprawdzę ;))) Dzięki za podpowiedź Pozdrawiam Ps. Wychodzą mi z tego para-bole
Mr.Suicide Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 cieszę się, że forum znowu otwarto. cieszę się, że mogę Cię znowu czytać. ładny utwór. peel jest altruistą, nie bojącym się wysiłku, jeśli wymaga tego sprawa, jest dokładny. nie wiem co mogę więcej powiedzieć. podoba mi się i tyle :) pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Parabole powiadasz - ciekawe ciekawe. Zastosuję i sprawdzę ;))) Dzięki za podpowiedź Pozdrawiam Ps. Wychodzą mi z tego para[/]-bole ...a jakby tak hiperbola?
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pąsowieje brdziej mi psowało niż wcześniejsze czerwienieje. Może własnie to dodaje tej delikatności :)) Dzięki i pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Deja vu i to jeszcze potrójne? Myślę że bez rozjaśnienia się nie obejdzie. :))
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skojarzenia powiadasz??? Być może ;)))))) Też się cieszę że wróciło wszystko do normy. Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Deja vu i to jeszcze potrójne? Myślę że bez rozjaśnienia się nie obejdzie. :)) Skądś te "opuszki" pamiętam i pamiętam nawet, że na nie krzyczałem i to po dwakroć. Ja to z tymi "dłońmi/palcami/opuszkami" tak mam, a jeszcze jak pojawiają się "oczy", to grrrr... Czyli właśnie wpisałem, co mnie drażni (w sensie odbioru oczywiście tekstu) w erotyku, ponieważ intuicyjnie wyczuwam jakieś konteksty ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym altruistą masz niewątpliwie rację. Choć nie ma nic za nic. :))) W końcu peelowi też się coś tam dostanie ;)) Dzięki za bardzo miłe słowa i pozdrawiam serdecznie
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Parabole powiadasz - ciekawe ciekawe. Zastosuję i sprawdzę ;))) Dzięki za podpowiedź Pozdrawiam Ps. Wychodzą mi z tego para[/]-bole ...a jakby tak hiperbola? Jak tak zaczniemy wymyślać to ja nie wiem co z tego wyjdzie??? Jakiś hinduski poradnik, ani chybi :)))))))))))
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Deja vu i to jeszcze potrójne? Myślę że bez rozjaśnienia się nie obejdzie. :)) Skądś te "opuszki" pamiętam i pamiętam nawet, że na nie krzyczałem i to po dwakroć. Ja to z tymi "dłońmi/palcami/opuszkami" tak mam, a jeszcze jak pojawiają się "oczy", to grrrr... Czyli właśnie wpisałem, co mnie drażni (w sensie odbioru oczywiście tekstu) w erotyku, ponieważ intuicyjnie wyczuwam jakieś konteksty ;) No tak - opuszki be ale tak mi tu ten jeden pasował, że się nie oparłem. A intuicja Cię nie zawodzi ;)))) Ale jakby jakaś podpowiedź co do zmiany to chętnie.
Nata_Kruk Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 To prawda Piotrze, nie ma nic za nic... za wiersz plus, ciekawy zamysł, miłe czytanie. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi