Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 rozpocząć nie trudno powrócić pamięcią pozostanie cząsteczka barw i szarości darów nie jestem w stanie przewidzieć ani osądzać który jest nim bez przerwy spotykam siebie wonnie 17.06.07r. *bez przerwy bez bez bez.. siedzą w głowie bez błędny nie
zak stanisława Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Judyt, w końcu dopasowałaś mi się wierszem;)))) podoba się, przerzutnie dobre; rozpocząć nie trudno ---- tu zmiana dla lepszej przerzutni..... powrócić pamięcią pozostanie cząsteczka barw i szarości z darów nie jestem-----tu tylko dodałabym - z w stanie przewidzieć ani osądzać który jest nim pozdrawiam ciepło ES
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziekuję Stasiu, dopasowywuję zapachy nie siebie do Ciebie:) a z przerzutniami problem zwyczajnie, zmieniłam pierwszą podpowiedź do drugiej się nie odniosę, pozdrawiam również ciepło ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt cały jest dla mnie ok ale to chyba najbrdziej :) Pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 jak ulal.....pozdrawiam ;)
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt cały jest dla mnie ok ale to chyba najbrdziej :) Pozdrawiam Dziękuję b. Piotrze miłej niedzieli, pozdrawiam
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za zaglądnięcie, ulało się lecz nie deszczem, pozdrawiam
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Dobrze jest widzieć stałych bywalców;) pozdrawiam komentatorów;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 bezbłędny piszemy razem, ja jestem nie skłonny do współpracy przy tym dziele, nic nie poradzę, nic nie skrytykuję - po prostu nie rozumiem. pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadza się Jimmy, jednakże dziękuję za zaglądnięcie, hm wyjaśnić?ale co? pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może trzeba inaczej czytać np.do góry nogami;) pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może trzeba inaczej czytać np.do góry nogami;) pozdrawiam :)))))))))
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może trzeba inaczej czytać np.do góry nogami;) pozdrawiam :))))))))) :):):):):):) a co?
Reni Her Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Judyt, przyciągneła mnie (nie)zapominajka, bo uwielbiam te kwiaty, całość misiępodoba, pozdrawiam,R.
Judyt Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znajduję zapominajki Reni, pewnie zapach przyciągnął :) dziękuję serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi