Reni Her Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 HAYQ, temat doskonały, choć ciarki przechodzą, gdy zajrzę w te szpary, na trumnie ugrzęzłej w glinianym podłożu zatartej granicy czeka na kroplę krwi pięknej dziewicy ha,ha ... jestem w trakcie książki A.Pilipiuka"Czarownik Iwanow" a tam wampirków coniemiara i humorek dopisuje, pozdrawiam R.
HAYQ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ile wlezie, wierć Pan sobie. Wiedz jednakże, że mej tkance (zwłaszcza rano - w moim stanie?) nic nie będzie, wszak ja szklance trzymam zęby, a śniadanie o północy zwykle jadam, więc, że nic mnie nie zaboli... o Twą nerkę się zakładam. ;)))))
HAYQ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stasiu za życzenia - właśnie niezłą mam wyżerkę Zet'a nerkę podrumieniam... Bo... Wygrałem dziś tę nerkę. Jako "wampirz" nowoczesny lubię "czasem"* zjeść niezdrowo, więc w piwnicy jeszcze befsztyk smażę z czosnkiem... nie bój... z głową. ;))) * "Poszę Pana, ja tak z rana wwiercę w zęba waszmość-pana słowa czasem... Niezła rana?"
HAYQ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie polecam (jeśli lubisz pośmiać się z wampirów) "Innocent Blood" (Niewinna krew). Film zaczyna się całkiem poważnie, jak "Od zmierzchu do świtu" - Tarantino, ale potem można boki zrywać. ;)))) polecam. Dzięki za wizytę i wierszyk :) - pozdrawiam
Piotr Zet Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Rad jam szczerze niesłychanie com przeczytał, slowa w zdanie przeinaczam; w dobrym stanie z nerki danie??? Nieee, mój Panie! Pozdrawiam :))
HAYQ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Z jedną nerką da się żyć... ale... strasznie było słone. - Teraz qrde chce się pić, a już wieko zakręcone... :(
Piotr Zet Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Stuknij w denko lewą reką. Co to, nerka na dnie pływa? Ona słona, niesmakliwa, bo to organ jest z pingwina;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 drewniany garnitur??? ;) no jak dla mnie 1/4 plusa pozdrawiam Jimmy
HAYQ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. erotyk z zabarwieniem "s-m" ... z tym, że "m" na raz ;))) Dzięki za wpis i wizytę, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1/4...? No wiesz, a takie porządne dębowe dechy... były ;) Dzięki, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi