Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Uczulenie

Rekomendowane odpowiedzi

Stefan żąda słownika
myślę, że po komentarzach wiadomo o co idzie
- uczulenie na muzykę świetnego gitarzysty Joe Satrianiego
zwłaszcza w jego wykonaniu
flażolety - subtelne dźwięki wydobywane trącaniem strun są niesamowite.
Ale napiszcie co wyrzucić, bo to co jest, mi nie leży
powód? upały orzeźwiające
Dałem na warsztat z nadzieją na lepszą przyszłość ;)
Dziękuję Wam i pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Może tak? Przyznam się, że nie słyszałem muzyki Satrianiego, więc jakbym chciał posłuchać to którą płytę polecasz? Pozdrawiam

dzięki Tomaszu za Twoją wersję
odnośnie do muzyki, to jeśli nie jesteś miłośnikiem rocka,bluesa, to będziesz zawiedzion, bo zdecydowana większość jego twórczości raczej kręci się wokół tego rodzaju muzyki i to głównie instrumentalnej. I ja w tym też nie gustuję.
Z tym, że wszystko kręci się blisko wirtuozerii gitarowej.
Te utwory , które mnie ruszają to głównie kompozycje nastrojowe a wśród nich godne polecenia "tears in the rain", "Love thing",dość znany "Always with me", no i bomba dla mnie, którą dostałem kilka m-cy temu od pewnej przesympatycznej Pani - "A Love Eternal" - . Pytasz o płytę, tego Ci nie powiem, bo mnie interesują tylko wybrane utworki. Ten ostatni utworek jest na Super Colossal.
pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Może tak? Przyznam się, że nie słyszałem muzyki Satrianiego, więc jakbym chciał posłuchać to którą płytę polecasz? Pozdrawiam

dzięki Tomaszu za Twoją wersję
odnośnie do muzyki, to jeśli nie jesteś miłośnikiem rocka,bluesa, to będziesz zawiedzion, bo zdecydowana większość jego twórczości raczej kręci się wokół tego rodzaju muzyki i to głównie instrumentalnej. I ja w tym też nie gustuję.
Z tym, że wszystko kręci się blisko wirtuozerii gitarowej.
Te utwory , które mnie ruszają to głównie kompozycje nastrojowe a wśród nich godne polecenia "tears in the rain", "Love thing",dość znany "Always with me", no i bomba dla mnie, którą dostałem kilka m-cy temu od pewnej przesympatycznej Pani - "A Love Eternal" - . Pytasz o płytę, tego Ci nie powiem, bo mnie interesują tylko wybrane utworki. Ten ostatni utworek jest na Super Colossal.
pozdrawiam
Akurat interesuję się rockiem, jazzem itd więc jestem przyzwyczajony do instrumentalnej muzyki. Nazwisko już dłuższy czas znam, ale nigdy nic nie słyszałem, do momentu, w którym Beenie M mi przesłała jeden utwór i okazała się jak najbardziej w porządku muzyka tego pana. Pozdrawiam