Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 księżniczce chińską kroplą można otworzyć puszkę lub sezam nie dowiesz się przed czasem w planach podróży do zawsze mogą pojawiać się zmiany nieprzewidziane a oczekiwane tylko znajomość jutrzejszego poranka pozwala spokojnie zasnąć bez wspomagania nie wcielam się w rolę nie do podrobienia porywam część siebie dla ciebieZawirował i przemknął moje ciało i duszę Biorąc za partnera*
Tomasz roman Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Cały serial jest ok-druga czść się najbardziej podobała-1 i 3 też ok zdrówko! P.S-dłuższy komentarz-zbędny- krytyka-niewskazana-
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Za kilka dni pojawi się w całości. Troszkę jednak będzie zmian. Cytaty będą inaczej podpięte. Dzięki za wizytę i pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 no do podrobienia to nie jest Piotrze. A wrażenia pozytywne (w sumie mogłoby być jaśniej) pozdrawiam JImmy
Mr.Suicide Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 'tylko znajomość jutrzejszego poranka pozwala spokojnie zasnąć bez wspomagania nie wcielam się w rolę nie do podrobienia porywam część siebie dla ciebie' mnie się to najbardziej. wszystkie części mają coś w sobie. z chęcią będę do nich wracał. fajnie, że chcesz je spiąć i wydać jako jedność. serdecznie pozdrawiam.
adam sosna Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 no to łyknę coś na sen (te upały spać nie dają)
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurcze Jimmy, z tym jaśniej to nie wiem jak to napisać że nie wywalić wszystkiego na ławę. W sumie ostatni wers i tak chyba wiele mówi :) Dzięki i pozdrawiam
Marlett Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Pierre! Pozazdrościć księżniczce:)) nie wcielam się w rolę nie do podrobienia porywam część siebie dla ciebie Serdeczności.
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze mam ochotę troszkę przy nich (wszystkich) pogrzebać. Ale jeśli coś tam do gustu to miło :) Może nieco uogólnię, może troszkę jak Jimmy pisał. Na pewno zamienię miejscami cytaty. Dzięki i pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peel może pozazdrościć tylko sam sobie :))))) Trafić na taką księżniczkę ;) Z wzajemnoscią
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znam lepsze sposoby na sen :))))
Marlett Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peel może pozazdrościć tylko sam sobie :))))) Trafić na taką księżniczkę ;) Z wzajemnoscią Piotrusiu! Gratuluję! A.....:))))))znalazłam Radość.
Reni Her Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 tylko znajomość jutrzejszego poranka pozwala spokojnie zasnąć bez wspomagania nie wcielam się w rolę nie do podrobienia porywam część siebie dla ciebie to biorę dla siebie, wiersz bardzo mi sie spodobał, jestem ciekawa jak będzie wyglądać poskładany w całość...miłego ochłodzenia ;)) R.
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peel może pozazdrościć tylko sam sobie :))))) Trafić na taką księżniczkę ;) Z wzajemnoscią Piotrusiu! Gratuluję! A.....:))))))znalazłam Radość. :))))))))
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tylko podoba się to możesz brać co dusza zapragnie :))) A jeśli chodzi o całość to niedługo pojawi się. Może nawet wcześniej Pozdrawiam i słoneczka życzę
Reni Her Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 naprawdę mogę wszystko co dusza.. ?
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie pisałbym jeśli byłoby inaczej.
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę :)))))))))))
zak stanisława Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Piotrze, jak miło widzieć jak się wprawiasz w pisaniu, praktyka czyni.... swietnie, rodzynek już nie będę wyłuskiwać, bo ty wiesz najlepiej co jest co.... pozdrawiam ciepło,ES
Rekomendowane odpowiedzi