Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zobaczcie tę wiadomość i powiedzcie czy to nie poezja.... :) http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4218718.html Proponuję aby każdy ujął ten temat po swojemu i napisał wierszyk! (ja już zaczynam myśleć ;) ) pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 The Real buszmen mgielny zakłócacz ucieka gąszczem swobodnym Alicja zawiedziona swoją stroną lustra zostawił pomniki ogrodzeń w melodii rozwibrowanie bez prawa głosu wykrztusza gapiów na zewnątrz Pośpiech z ubytkiem rywali w awersji stoją źdźbła ziemia podobno brzydzi się krwi gdy powariowało wokół trzeba prześwięcić czoło skalpelem więc - niedźwiedź lobotomiczny tłumi głos z zewnątrz _________________________________________ wy się chyba bawić nie lubicie po prostu! :)
teraa Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 i co w tym niby fasynującego i oryginalnego? to jest news. i do tego absolutny news roku: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,8917695,wiadomosc.html?ticaid=13ea9
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oryginalnego?? chyba nie zupełnie o oryginalność mi chodziło, a wręcz przeciwnie... a fascynujęce jest...
teraa Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 i powtarzalne bo nie raz sie zdarzyło
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale piękne, tajemnicze, troszku romantyczne i ogółem sama poezja... ;)
teraa Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale piękne, tajemnicze, troszku romantyczne i ogółem sama poezja... ;) piękne tajemnicze i romantyczne? ty piłes dzisiaj. wiecej ode mnie
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale piękne, tajemnicze, troszku romantyczne i ogółem sama poezja... ;) piękne tajemnicze i romantyczne? ty piłes dzisiaj. wiecej ode mnie To napisz w końcu wierszyk ! Na tym miała polegać zabawa Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale piękne, tajemnicze, troszku romantyczne i ogółem sama poezja... ;) piękne tajemnicze i romantyczne? ty piłes dzisiaj. wiecej ode mnie To napisz w końcu wierszyk ! Na tym miała polegać zabawa Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi