Vanaheim Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 tramwaje spisujemy na kolanie: - jakiś chłopak z ufnością wpatrzony w szybę pani babcia z niepełnosprawnym położonym na ramieniu /w tych wszystkich przejazdach najważniejsze jest to czego nigdy nie było/ czasem boję się o tym myśleć boję się zostać domem tylko żądam destylacji podróży w ciepłe aorty tramwaju w nagrodę myślę o plaży twoich włosów będziesz ukośna ? jak ta śruba w szyi dokręcona do okna żeby nic się nie rozleciało 15 II 2007 – 20 IV 2007
Oscar Dziki Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Vannaheim zamieścił (a) 41 wiersz, a na koncie posiada 42 komentarze. Wiersz liczony jest jako komentarz jeśli dobrze rozumiem. Teraz pytanie konkursowe: gdzie jest ten jeden jedyny koment, który nie jest wierszem?:)
Tomasz roman Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 podoba się Pozdrowienia!
oldy diol Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jest ok.Ja natomiast mam pytanie o tę śrubę w szyi.Kręci mnie ten temat.o ile można tak rzec.Oldy pss.jeszcze tylko ten niepełnosprawny mnie bodzie - może niesprawny?
Vanaheim Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam pojęcia : ) będzie coś o wierszu ? Niepełnosprawny. I co dokładnie z tą śrubą ? : )
Rekomendowane odpowiedzi