Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak zgadzam się w pełni. Znów słowa otuchy... pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze , dobrze to właśnie takie całopalenie! pozdrawiam i dzięki za uważne oko Jimmy
zak stanisława Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie, ale szło mi o to, że oni nie wstydzą się tak w biblijnym i ewangelicznym rozumieniu, tzn znasz tę historyjkę z policzkami, nadstaw mu drugi itp... i właśnie chciałem skonfrontować ten wstyd i pokazać, że peel się jednak wstydzi czyli jednak źle to jest? Jimmy no, nie Jimmy, jest ok, zle odczytałam, wiesz wiek, słońce, he he pozdrawiam ciepło ES
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie, ale szło mi o to, że oni nie wstydzą się tak w biblijnym i ewangelicznym rozumieniu, tzn znasz tę historyjkę z policzkami, nadstaw mu drugi itp... i właśnie chciałem skonfrontować ten wstyd i pokazać, że peel się jednak wstydzi czyli jednak źle to jest? Jimmy no, nie Jimmy, jest ok, zle odczytałam, wiesz wiek, słońce, he he pozdrawiam ciepło ES aha ;) na to nie pomoże krem na zmarszki... hihi Ale słoneczka proszę zarzutami nie obarczać (świecić nam przestanie i co?) :) Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Już się chować zaczęło! pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi