monika-s-m Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 chodź pokażę ci szczebiot ptactwa w szypułkach chodź wyczeszemy rechot ropuch ze ściernisk chodź wyklaszczemy szczury z czarnych korytarzy chcesz?
oldy diol Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 to "chcesz?" nie stanowi tego co stanowić powinno.Oldy.Powodzenia.
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 nieco turpistycznie, ale za krótko ;) pozdrawiam Jimmy
ula Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 skoro peel rozkazuje/namawia, nie widzę sensu pytania zadanego na końcu.. wiersz mógłby być ździebko dłuższy, ew można by usunąć tą całą anaforę i ciągnąć dalej, ale pokombinować trochę z czasownikami, by nie było ich znów w nadmiarze. na tym etapie Twój utworek wydaje się trochę hm monochromatyczny, aczkolwiek wzbudził moje zainteresowanie i cieszę się z tego Pozdrawiam serdecznie, Ulka:)
monika-s-m Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co mogłoby stanowić?
monika-s-m Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obawiam się, że dłużej już nie będzie-małomówna jestem i basta! Dzięki za wizytę!
monika-s-m Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za uwagi! Co do długości - odsyłam do komentarza powyżej. A pytania na końcu na razie nie ruszam:) Pozdrowionka!
Rekomendowane odpowiedzi