M._Krzywak Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zabawa z Sokratesem, no, czemu nie, lepsze to niż "zabawy z bronią", a przynajmniej bardziej twórcze. Jak widzę jest zgiełk pod wierszem, jest dyskusja, jest w porządku. Ja pozytywnie. Pozdrawiam. PS - "cogito ergo sum" też nie jest pomysłem Kartezjusza, jak się okazało czerpał z kogoś innego (i to nie ze Św. Augustyna).
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Nawet nie trochę. Nawet więcej. :)))
adam sosna Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 M. Krzywak "sum ergo cogito" - napisał sosna (ktoś przed nim też pewnie) a Kartezjusz podobno czerpał z Marią z Magdali oboje się RG nie spodobali skreślił ich :):):)
Lena Achmatowicz Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 nie trujesz Adamie;) Sokratesowi podali chińską zupkę z radomia i się chłopak wykończył. żadne tam wyrafinowane zioła i jady. konstruktywnie nie będzie. rozkojarzona jestem, jak nie wiem co:) serdeczności Lenka
adam sosna Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Piotr Jasiński bez złych dzików w dodatku
adam sosna Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Lena Achmatowicz Ja? Nie - Ksantypa legenda stereotyp lub mit może z rozkojarzeń siła? może tytuł - rozkojarzenia!
Lena Achmatowicz Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 to bardzo dobre słowo na tytuł:)
adam sosna Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 to dla Ciebie to Ty wymyśliłaś
Lena Achmatowicz Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 :) nieparzyście - 13 liter, nie podzielimy się;) choć, właściwie, czemu nie. oboje możemy napisać rozkojarzenia:) jak już napiszę swoje, dedykację masz jak w banku. co Ty na to?
adam sosna Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 zarumienię się z radości
Lena Achmatowicz Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moje nie było szyte ironią
adam sosna Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Lena Achmatowicz zarumienię się z radości - bez cienia ironii czy złośliwości
Marlett Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bajki?
Oscar Dziki Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę o cytat z "Apologii" jeśli jesteś taki pewien. To sofizmat oczywisty. proszę się zastanowić, a jeśli to nie pomoże, ja z chęcią wykaże. Pozdrawiam.
adam sosna Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bajki? bery i bojki będziemy musieli wziąć się za ręce i pokłonić Wuszce bo ona bardzo dobrze zna się na tym
adam sosna Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Oscar Dziki polecam ponowne czytanie wiersza inaczej uwierzę w słowa: dziki na śmietniku, a śmieci wywieźli
Rekomendowane odpowiedzi