Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta potrafisz Violu uchwycić subtelności życia, kreować jego pogodne strony a ciesząc się chwilą, przeciągasz jej luksus ujmując ( go) w poetyckich obrazach. To ani nie jest marzenie, ani zachcianka. To odczuwanie i wyższa świadomość piękna jakie niesie ze sobą pozostawanie w harmonii z otaczającym światem,pozdrawiam.
    • w pstrokatej sukience z siniakami na rękach łakoma uśmiechów w oczach taka lekko smutna trochę jebnięta pyta zawadiacko czy to za darmo   dzisiaj tak dziś wszystko za darmo na darmo więc bierz częstuj się   na wykałaczki kęski czułości i marynowane słówka w plastiki na potem na jeden łyk marzenia
    • Świat traci Swój sens    I umierają gwiazdy    A ciemność Jedynym ratunkiem    Bo ramiona nocy  Nigdy nie były tak wygodne 
    • @Rafael Marius Można powiedzieć, że Bóg jest źródłem sensu. Cenna jest świadomość, że to człowiek stworzył religię, czyli jest to nasza interpretacja sfery duchowej. Nie ma znaczenia jakim imieniem go nazwiesz bo jest jeden dla wszystkich i wszystkiego. Jest górą, chmurą, oceanem i ostatnią galaktyką.   Wiesz.. było tak, że wierzyłem zgodnie z literą wiary ukazaną w kościele katolickim. Był czas poszukiwań siebie i zgubienia wiary. Potem pojawiło się pisanie, a za zasłoną pisania znów znalazłem wiarę.   Pozdrawiam!
    • @Łukasz Jasiński dziękuję, głosy cudne i słowiańska przejrzysta harmonia

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...