zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 obezwłaDnienie samo przyjdzie schowasz a spłonę jak zapałka ?? a może tak? podoba mi się sens wiersza, cmokeS
Judyt Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z historią to ja się nie mierzę, za radość dziękuję. Judyt! PozdrawiaM.:)))))))))) Pomacham narazie, okiem mrugnę, rzęsa spadnie, muszę odpocząć:)
Marlett Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę .....tak. J.J
Marlett Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielki:) Piękne sugestie. Radości.
Marlett Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! PozdrawiaM.:)))))))))) Pomacham narazie, okiem mrugnę, rzęsa spadnie, muszę odpocząć:) Judyt! jeśli tak trzeba. Spokoju.
adam sosna Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 świerszcze wśród traw słucham :)
Marlett Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jej grają :))
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jej grają :)) o! chciałabym o tak mmmm pozdr.Adama, Marlett i świersze ale nie wiem czy z osobna czy razem:)
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście to tylko świersze pomieszały żartowbliwie, pozdr.
Marlett Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Judyt! jeśli łaska proszę jaśniej nie rozumiem Twoich aluzji. Wcale mnie to nie bawi. Zabawa czy prowokacja?
Rekomendowane odpowiedzi