Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 jeszcze nie łagodniej podbij etrurię i włącz do naszego imperium obezwładnienie samo przyjdzie schowasz je do pudełka po zapałkach póki nie spłonę teraz posłucham o czym grają polne świerszcze zanim znowu zaświta
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Obezwładnienie szybko przychodzi i do pudełka jak najbardziej się chowa, trudniej z niego wyjść, pozdrawiam ciepło ps. etrurię?
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Dzięki wielkie:) Etruria - to kraina historyczna w starożytnej Italii, obecnie Toskania. Radosci.
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Tak w takim zamknięciu mógłbym co noc... natura i w ogóle... pozdrawiam Jimmy ;)
Antoni Slawbicki Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Chciałem się czepnąć i coś zamieszać, ale wydaje mi się że jest Ok, im bardziej czytam. Pozdrawiam bardzo.
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Dzięki wielkie:) Etruria - to kraina historyczna w starożytnej Italii, obecnie Toskania. Radosci. Z historią to ja się nie mierzę, za radość dziękuję.
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Dziękuję. Życzę jeśli tak.Natura to natura;)))) Uśmiechu.
adam sosna Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 "pudełka po zapałkach" dziewczynki z zapałkami - rozumiem dziewczynki z pudełkami po zapałkach - nie :)
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Antoni! Jeśli trzeba to się czepiaj wiersza. Dzięki wielkie.Serdeczności.
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem. Pudełko po zapałkach nic nie jest warte. Dziękuję ,że zechciałeś przeczytać. Radości.
adam sosna Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 w pudełko po zapałkach można coś schować, coś cennego ciotka trzymała w nich muszelki i stare monety
monika-s-m Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Od takich wierszy ciepło się robi nawet naokoło:) Nie mam uwag. Gratuluję i pozdrowionka ślę!
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, skarby okruchy życia. Jej!
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moniko! Bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Pozdrawiam.Radości.
adam sosna Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 lubię dziewczynki z zapałkami dziewczynki z pudełkami dziewczynki z ... niespodziankami
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja go chyba interpretować publicznie nie będę. Ale spodobał się taki jaki jest. Bardzo :))) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niespodzianki? Jesli miłe. J.J.
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze! Cieszy,że się podoba. Wyobraźnia jest sprawą indywidualnną. Radości.
Marlett Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Dzięki wielkie:) Etruria - to kraina historyczna w starożytnej Italii, obecnie Toskania. Radosci. Z historią to ja się nie mierzę, za radość dziękuję. Judyt! PozdrawiaM.:))))))))))
Rekomendowane odpowiedzi