Mr.Suicide Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 jeszcze nie zapomniałem o wszystkich aktach oddania niby nadal tak samo blisko do coniedzielnego pojednania a mimo to wolę imitować bluźniercę kurwa boję się apostazji 2.VI.07r.
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 ostatnia linijka zabiera więcej treści niż ukazuje. Sam pomysł na plus, tylko to "pojednanie" jakieś takie podniosłe. Pozdrawiam Jimmy
IN Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze nie zapomniałem o wszystkich aktach oddania niby nadal tak samo blisko do coniedzielnego pojednania - mimo to jednak wolę imitować bluźniercę kurwa boję się apostazji Mister, a mnie się totak... ;)
Mr.Suicide Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Jimmy. zaraz się coś tym zrobi. serdecznie pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, to jest wiersz, Panie Jacku. (tzw. miniaturka ;) serdecznie pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze nie zapomniałem o wszystkich aktach oddania niby nadal tak samo blisko do coniedzielnego pojednania - mimo to jednak wolę imitować bluźniercę kurwa boję się apostazji Mister, a mnie się totak... ;) dzięki Inko za propozyjcę. może skorzystam. serdecznie pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Bym pozbyła się przekleństwa, nie ma co "siłą" ps. nawet jeśli blisko, to bronić się można w inny sposób, pozdr.ciepło
Mr.Suicide Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt przecie tu nie ma nic o bronieniu się, jeno o obawach. a wulgaryzmu nie ruszam, bo nie wiem, jak inaczej wyrazić eskpresję, która w tym wersie być po prostu musi. dziękuję za wizytę i serdecznie pozdrawiam :)
monika-s-m Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 A ja będę bronić "kurwy" - doskonale wgryza się pomiędzy patetyczne "pojednanie" i elokwentną "apostazję" (zatem niniejszym głosuję również za "pojednaniem"). Przelubię wszelkie "haika" i miniaturki: i tę pozwalam sobie zaliczyć w poczet:) Pozdrowionka!
Mr.Suicide Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezywkle mi miło :) dziękuję za wizytę i serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi