Tomasz H Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 w tym poukładanym świecie tylko one są jak dawniej zwariowane i kolorowe niesforną tęczy farbą kudłatych myśli nie można zgolić pościelić nieprzespanych nocy wymazać obrazów spod powiek gdy ich trzepot zaskoczy
Olesia Apropos Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jakoś na z sie nazywa... (zoofilia?)
Tomasz H Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jakoś na z sie nazywa... (zoofilia?) chyba przesadzasz:( a może to ja się mylę:( a może powinnaś odstawić używki pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Tomaszu od razu w moje oko wpadło- poukładanym świecie to chyba tak z przekory Twojej, lubię słońce jak zające:) ps. przepraszam z góry za humor niefrasobiliwy, pozdr.
Tomasz H Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 ja tak o motylkach w brzuszku tylko:)
Judyt Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech nie ulecą za wysoko, pozdr.
Tomasz H Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 one odleciały:( ale uwierzyłem że są:) pozdrówka:)
Judyt Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o wiarę ale nie taką byle jaką pozdr.
Tomasz H Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 jak to byle jaką? buuuuuuuuuuuuu jak mi Bóg miły poznałem je:) pozdrówka:)
Judyt Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uu fajno taki zgrywus ze mnie;) żeby tylko miły pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi