Jimmy_Jordan Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 dłońmi dziadunia babcia brudzi policzki jedzą truskawki
HAYQ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 jak na truskawki przystało... słodkie ;)
Mr.Suicide Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 spokojnie można sobie wyobrazić taki obrazek. jest przyroda (truskawki) no i coś o porze roku, na co wskazują truskawki, które zaczynają rosnąć zazwyczaj na początku maja. jest wszystko. podoba mi się, oczywiście :) slodki ten obrazek. pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki bardzo, wg haiku to czysty romantyzm pozdrawiam Jimmy ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję również pozdrawiam Jimmy
monika-s-m Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 ooooooo, jakie słodziuchne!!! Aż trzeba mi było westchnąć niecicho ;) Bardzo ładne. Pozdrowionka
HAYQ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 wróciłem ... żeby popatrzeć na szczęśliwców :) Wiesz co Jimmy, to Twoje haiku jest, jak dotknięcie dobrego... Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję w imieniu swoim i modeli (dziadunio, babcia) pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurcze, aż się dziadek rumieni... ;) pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi