Madonna Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Mój stróż Anioł stróż Ma w ręku nóż i co dalej?
Waldemar Talar Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre pytanie i co dalej? skoro to nie jest haiku. pozdrawiam Waldemar
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre pytanie i co dalej? skoro to nie jest haiku. pozdrawiam Waldemar Święte słowa dalej radziłbym autorce poczytać o haiku i jego 'przeznaczeniu' pozdrawiam Jimmy
Madonna Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 PORADZIŁBYŚ EHHH Ale to co powiedziałeś to skierowane było do osoby kóta wcześniej zamieściła komentarz a nie pisałes bezpośrednio do mnie !!
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tak najmocniej przepraszam, ale jak już wcisnąłem cytuj to tyle mi zostało. Rada jest oczywiście dla Ciebie... więc mam powtórzyć?
HAYQ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 ze sztyletami w ustach wściekłości piana przed ostatni gwóźdź
Madonna Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Hmmmmmmmm Troszkę makabryczne
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radzę czym prędzej poczytać o genezie haiku i jego przeznaczeniu i w ogóle pozczytać... ;)
Madonna Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Dziękuję za radę.A do czytania nie trzeba mnie zmuszać ni tez radzić na ten temat. A może Ty mi powiesz co to Haiku co ? Chetnie posłucham
Madonna Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Nowa forma tego co wcześniej przedstawiłam chodzi o to samo lecz w inne słowa ubrane: Ma w ręku nóż mój Anioł stróż Śmierć w około a za każdym razem po samą rękojeść Może się będzie podobał, a może nie proszę o komentarze do tego fragmentu :) Pozdrawiam Klara :):)
(M)Klara Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 czekam i czekam na ten kometarz i nic
Rekomendowane odpowiedzi