egzegeta Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 cisza po burzy potem długo się certowali aż znaleźli wspólny język ale każdy mówił swoim27 maja 2007 1
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Ważne że znaleźli. Szczególnie po burzy. Ciekawe. Pozytyne zakończenie nastraja optymistycznie. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 ceratowali? językami ludzi i aniołów może, pozdr.ciepło
HAYQ Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Ja zrozumiałem trochę inaczej... i optymizmu tu nie widzę, wręcz przeciwnie - porozumieli się, żeby teraz się kopać pod stołem ;))) Normalka.. Dobry wiersz, pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak:) dzięki
egzegeta Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
egzegeta Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze zbyt optymistycznie:) prawdopodobnie tytułem zmyliłem Cię Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe tak właśnie odczytaąłm serdeczności obu panom.sorki, krotko ale mam złamaną rękę i trudnosci z pisaniem cmokeS
Piotr_Jasiński Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze zbyt optymistycznie:) prawdopodobnie tytułem zmyliłem Cię Pozdrawiam Ja teraz mam dobry humor i wszędzie widzę sam optymizm. Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Izo żadna to profanacja, bo właśnie Twoja pierwsza wersja była moją pierwotną czyli dwa ostatnie wersy. Ale potem dorobiłem tę burzę i certolenie:)) widzę niepotrzebnie dziękuję Ci serdecznie pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu wpierw DZIĘKI serdeczne za te cmokes A ta złamana ręka to niedobry objaw już w ciemno mogę Ci powiedzieć, że twarożku nie lubisz i że oleju lnianego nie pijesz /razem z twarożkiem to balsam dla organizmu - kwasy omega 3 w supermega dawkach, a i wapń wtedy łatwiej przyswajalny/ Życzę Ci szybkiego "sklejenia się" kosteczek:) Pozdrawiam serdecznie PS. osteoporoza jakby się kłaniała:(
zak stanisława Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu wpierw DZIĘKI serdeczne za te cmokes A ta złamana ręka to niedobry objaw już w ciemno mogę Ci powiedzieć, że twarożku nie lubisz i że oleju lnianego nie pijesz /razem z twarożkiem to balsam dla organizmu - kwasy omega 3 w supermega dawkach, a i wapń wtedy łatwiej przyswajalny/ Życzę Ci szybkiego "sklejenia się" kosteczek:) Pozdrawiam serdecznie PS. osteoporoza jakby się kłaniała:( jakbyS tak zrobił 'pierdut' z wysokości- hehe to i bez osteo..., ale cóż wiek robi swoje, nie da się ukryć nie pije lnianego oleju, twarożek fakt nie za często, dzięki za rade i życzenia,przydadzą sie miłego dnia,
HAYQ Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdrowia Stasiu życzę, a tę drabinę wywal czym prędzej. Mocno przytulam, może pomoże - wapniak P.S. Przepraszam egzegeto... musiałem
IN Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 bardzo przewrotne ;)certowali się - znaleźli wspólny język i tak każdy mówił swoim :)))
Marlett Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Egzegeto! aż znaleźli wspólny język ale każdy mówił swoim Czy aby na pewno znaleźli wspólny język? Miniaturkę można interpretować wiele razy i to mi się podoba. Serdeczności:))
Rekomendowane odpowiedzi