Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Brak mi bursztynowych oczu Spojrzeń niby tak ukradkiem Wachlarzyku słów przypadkiem Wyszeptanych na uboczu Wklęsłych elementów ciała Tych wypukłych nie pomijam Znowu skacze mi kardiogram Dukam słowa jak jąkała Niby jedno proste zdanie Wypowiadasz do mnie wreszcie Czy coś podać Panu jeszcze Piwko jedno bom na bani
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 ;) zabawnie żeś: przestań rymować, bo można zwariować, podoba mi się oprócz ostatniego wersu, lecz dosyć dobre spojrzenie, Pozdr.burzowo.
ja to ty Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Witam , i pozdrawiam bursztynowo cóż więcej dodać?
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rymowania to ja chyba nigdy nie prestanę. Tylko nie umieszczam bo wszystko takie :)) A ostatni wers? Co to za rymowanka bez niego by była? Dzięki i również pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam również - dawno Cię nie było :)) A bursztynowe pozdrowienia to ja na pewno przyjmę i tym samym się odwdzięczę:))) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rymowania to ja chyba nigdy nie prestanę. Tylko nie umieszczam bo wszystko takie :)) A ostatni wers? Co to za rymowanka bez niego by była? Dzięki i również pozdrawiam Czy coś podać Panu jeszcze? Może pyłek deszczu, niesłyszane szepty gesty,pozdr.Piotrze.
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ładnie by było, tylko wtedy cały humor pryska. Liryk się tworzy. A z myślą o żarcie pisałem ten utwór :)) Przymyśleć mi trzeba. Liryka czy humoreska. Oto jest pytanie.
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto przebija się fikuśna humoreska, z odrobioną roztkliwienia, które lubię, pozdr.Jest Odp!
HAYQ Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem za tym drugim... jako humoreska (ale to moje zdanie). Ladne Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Liryki też lubię - może następny będzie ale bez rymów:)))
Reni Her Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Piotrze chyba w miłym miejscu Pl przebywa, tylko piwko na upał doskonałe ;))) R.
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale uważać należy z ilością bo może miła Pani peelowi kazać się wynosić z tego miłego miejsca. :))) Wszystko zależy od ilości, a peelowi ciągle mało :))) Pozdrawiam
Reni Her Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Miła Pani może tylko uprzejmie podać rachuneczek do zapłaty, chyba, że na zmywak...ha,ha
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taaak... Rachuneczek i bye bye słodziutki. To chyba najczęstszy obrazek. A peel sam sobie winny, na nic mu oczka wypatrywać.
Rekomendowane odpowiedzi