Elicis Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 OCZY... zamknij oczy... nikt cię wtedy nie zobaczy nie pokażesz bólu nie pokażesz rozpaczy nie zobaczą... nic zamknę oczy...
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 zamknij oczy nikt cię wtedy nie zobaczy nie pokażesz bólu i rozpaczy nie zobaczą nic zamykam Proponuję tak, bez kropeczek(...) Pozdr.
Tomasz H Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 zamknięcie oczu wcale nie pomaga, wewnętrzny ból ma to do siebie że zawsze znajdzie drogę by sie pokazać madre słowa, szkoda że życie ich nie czyta pozdrawiam
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może zamknąć na amen, pozdr.
Tomasz H Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może zamknąć na amen, pozdr. ale wtedy już się nie poczyta poezji pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może zamknąć na amen, pozdr. ale wtedy już się nie poczyta poezji pozdrawiam:) poczyta ale już nie tymi oczami, pozdrawiam ciepło.
Tomasz H Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale wtedy już się nie poczyta poezji pozdrawiam:) poczyta ale już nie tymi oczami, pozdrawiam ciepło. ale nie doda komentarza:)
Judyt Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poczyta ale już nie tymi oczami, pozdrawiam ciepło. ale nie doda komentarza:) bez komentarza:) pozdr.
Elicis Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Judyt - :) bardzo, bardzo przepraszam, że nie odpowiedziałam na Twój komentarz.Tak sie złożyło,że akurat byłam na pogrzebie przyjaciółki :( równolatki ... Co do Twoich uwag odnosnie zmian w wierszu ... od początku nie pasuje mi wyraz i chyba calkowicie go usunę . Dziękuję Ci serdecznie za wizyte przy wierszu i podpowiedzi i jeszcze raz przepraszam za brak odzewu z mojej strony , pozdrawiam serdecznie, milego dnia :)
Elicis Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Tomaszu dziękuję za wizytę przy wierszu i komentarz ... zrozumiałeś wiersz , co mnie cieszy :) Pozdrawiam serdecznie , miłego dnia :)
Judyt Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma za co, podr.
Rekomendowane odpowiedzi