IN Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 czas odbiera wszystko powoli i jakby mniej jest mnie we mnie zapisane nie znaczy więcej niż czarny ślad na białej kartce odwrócone na drugą stronę tam - zostało
Mr.Suicide Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 'i jakby mniej jest mnie we mnie' to i pointa moim zdaniem możne się nadawać do zmiany. druga strofa całkiem znośna ;) na plusa zasługuje zwięzłość. poza tym ten utwór jest poniżej Twojego poziomu. pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mnie w odwrotności do Mistera to się naj.. podoba, bo mam tak samo czyli takie mam odczucia... Inko Witaj, coś zamilkłąś na ługo... serdeczności Stanka!
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Troszkę się z Mr. zgadzam co do wskazanego fragmentu ale w kontekście całej strofy pasuje. Całość ok. Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 może i nie mam racji ;) może i mój komentarz był trochę na wyrost. nie wiem Inko. tak czy inaczej przeczytałem jeszcze parę razy i podoba mi się coraz bardziej. pozdrawiam.
IN Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 szkoda gadać... i tyle rozmieniam się na drobne blondynka przeobraziła się w potwora (wyemacypowała się) i mnie terroryzuje może jednak powinnam ją przefarbować na rudo? wyrwałam się na wagary, ale tylko na chwilę bardzo mi Was brakowało... nadrabiam zaległości i czytam a na blondynce się zemściłam... wszystko co zarobiła wydałam na ciuchy muszę kupić ze dwie szafy, bo nie mam gdzie tego upchać ;) :)))
adam sosna Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 w szafach mieści się wszystko do zapomnienia
IN Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie... gdybym chciała chodzić w tych wszystkich ciuchach, musiałabym się przebierać kilka razy dziennie to nie na moje nerwy... ale kupować lubię! ;)
Rekomendowane odpowiedzi