Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Waldemar_Talar_Talar  myśleć znaczy marzyć- rób to. Ryszard Riedel powiedział że przestał marzyć, a jak człowiek przestaje marzyć- umiera. I tak się stało- rok po wypowiedzeniu tych słów- umarł   Nie przestawał marzyć
    • @jan_komułzykant

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Świetnie, świetnie, świetnie. ja byłem w stanie ugryzmolić jedynie coś takiego:   Marudzi kos z przysiółka Bagienko, że kszyka bek wprost wali go w denko. "Choć nie chcę z kszykiem zwady, użyję dziobu jak szpady i wtedy kszyk zaśpiewa już cienko".   @Maciek.J Podpisuję się oburącz pod uwagami. @Nata_Kruk Choć to jednak nie limeryki, to są to dziełka poruszające:-) Pozdrawiam
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Alicja_Wysocka  w ubiegłym roku byłam chora na śmierć. W szpitalu spotykałam różne reakcje- obok pani- gdy bolało mniej- pytała dlaczego ona. Ja nie. Pamiętam wszystko. Gdy pani Doktor powiedziała co mi jest- wiedziałam, że mam ok 40% szansy, pomyślałam sobie- dobra tam, najwyżej będę z Mamą. Ale jakoś jest
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...