Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 podchodzisz okrutnie blisko za plecami nic nie widzę oddycham równo miernie po-woli wkładasz nóż
adam sosna Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie nie wkładam Adam
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 podchodzisz okrutnie blisko za plecami nic nie widzę oddycham równo miernie po-woli wkładasz nóż //// przepraszam ale jakoś tak już mam we krwi :/ cięcia wersyfikacji ale wiem że nie przeszkadza więc uczyniłem ową zbrodnię na tym wierszyczku wieczności.
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku! Cieszę się,że jesteś:) Na wierszu można się wyżywać ile się da ...ale tylko na wierszu.Nie boli tak mocno. Dziękuję i uśmiechu życzę.
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Człowiek ma wolną wolę. Ale... PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Człowiek ma wolną wolę. Ale... PozdrawiaM. ale za.. pozdr.
adam sosna Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 no tak - jak boli! są to bóle fantomowe jest szkoła lekarska mówiąca o bólu spodziewanym (kiedy byłem ostatnio w szpitalu, wysłuchałem w nocy w dyżurce pielęgniarskiej wykładu d-ra... zapomniałem nazwiska wykład podsumowałem - poprosiłem o środki przeciwbólowe) :)
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zmiany fizjologiczne nie istnieją, a skąd ból? Gdzie nabyć środki znieczulające?
zak stanisława Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w głowie, bo w niej tkwi wszystko....a noża nie wyciągaj, będzie mniej krwawić...PLkę serdeczności, ES
Marlett Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w głowie, bo w niej tkwi wszystko....a noża nie wyciągaj, będzie mniej krwawić...PLkę serdeczności, ES Tak.Wszystko jest w głowie ..niestety, bólu wymazać się nie da. A nóż - nie pellki. Nie. Serdeczności. Nieznośna pellka.
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Troszkę się makabrycznie zrobiło. Ale tekst dobry - dobór słów, szczególnie przerywnik w "po-woli". Dwuznaczne rozumienie samo mi się nasuwa. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i równo miernie też dobre!(równomiernie)
Marlett Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze! Makabrycznie? Hmmm..życie Piotrze! Słońca życzę:)))
Marlett Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Równomiernie - byłoby najlepiej, ale jest; raz równo raz miernie
Marlett Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Można dodać,ale ''plecy'' już są, ..reszta w domyśle. Dzięki wielkie. Radości!
Krzysztof Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Można dodać,ale ''plecy'' już są, ..reszta w domyśle. Dzięki wielkie. Radości! jak nie w plecy, to w serce.. już wtedy napewno.. a jednak radości także ;)
Rekomendowane odpowiedzi