leonard toczmak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kiedy zniknę to tak jakby mnie nie było kiedy jestem to tak jakby się nic nie zmieniło. Kiedy zabłysnę od krwi czerwonym mięsem to tak na mgnienie i znów mnie nie będzie tu więcej. Kiedy opluję ciebie i wszystko zrobię dla wieprzy i małp widowisko. Na końcu zrozumiem, po co zgrzeszyłeś na końcu zrozumiem jak bardzo zakpiłeś.
Magdalena Magheru Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podmiot liryczny w Twoim wierszu wydaje się bardzo zdołowany...mam wrażenie, że nie potrafi zrozumieć świata, próbuje znależć miejsce dla siebie i pragnie ...zwrócić czyjąś uwagę na siebie, nie jest obiektywny w swych sądach...Tak myślałam do momentu, gdy zmieniłyś kompozycję wiersza.[Kiedy opluję ciebie i wszystko zrobię dla wieprzy i małp widowisko. Na końcu zrozumiem, po co zgrzeszyłeś na końcu zrozumiem jak bardzo zakpiłeś.] Wszystko było prawdziwe i ostre do granic przyswajalności odbiorcy, ale później sią jakby posypał cały zamysł wiesza i wydał mi się groteską. Pozdrawiam i czekam na kolejne utwory. Magdzia
Rekomendowane odpowiedzi