Tomasz H Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 chciałem o Tobie napisać kilka słów zwyczajnie, tak od serca, ku pamięci tylko sam nie wiem czego - macierzyństwa przegranej czy wygranej śmierci? czemu tak jest, że rządzi przypadek i Tobie palec wyroczni rzucił grad podobno każdy się z jakąś misją rodzi tylko co robić gdy karma nie daje szans? powiecie że zawsze są w życiu wybory dopóki w drobiazgach to prosta droga lecz cóż gdy Bóg miał wtedy humory nie mnie pytajcie, lecz właśnie Boga. Dedykuję: Annie Radosz 21.05.2007
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 chciałem o Tobie napisać wiersz--- jakiś ( jest obraźliwe) wersy nazwałem pomnikiem nie wiem tylko czy macierzyństwa czy polskiego piekła znakiem? ee tam Tomaszu, to i tak jest do kitu, po co wersy nazywać pomnikiem? zmień całą pierwszą... pozdr ES
Tomasz H Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 popracuję na tym. na razie zapisałem emocje dziękuję Stasiu:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 jak to karma nie daje szans... coś mi tu nie gra, bo karma to właśnie szansa na dostanie czegoś więcej od życia..... nie łapię? pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi