Marlett Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 chciała bym dać ci skrzydła byś nie potykał się o ziemię niemocą w kamiennej figurze zamknięta siła obezwładniony moim wzrokiem unosisz ciężkie po-wieki w imaginacji nie zginą oczy-w-istości uniosą nas ła-będzie na nieboskłonie podasz rękę w profilu skrzydeł zamknięty świat
HAYQ Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Bardzo lubię Twoje wiersze Marlett... ale "obezwładniony gładkością moich myśli" jakoś mi zupełnie do Ciebie nie pasuje ;)) Mam nadzieję, że się nie naraziłem za ten uśmiech. Reszta oki... no... literówki. Pozdrówki
adam sosna Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 miałem widzenie "Jeziora łabędziego" hermesa nie Dawida to chyba przez skrzydła hej
Marlett Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ! Dziękję za komentarz. Nie ,nie naraziłeś się. Co pasuje do wiersza nie zawsze pasuje do mnie, choć twierdzi się czasem inaczej. Uśmiech zawsze mile widziany. Poza tym warsztatuję:))) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznam,że myśląc o Dawidzie ... też miałam widzenie:)) Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Mi się raczej Ikarowo skojarzył. A kreski dobre - przynajmniej część. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomyślałabym jeszcze nad przerzutkami chyba Marletti :) i kreski hmmm. nad kreskami tez :) Dzie wuszko! Dzięki za uwagi.Przemyślę. Wiem,że na Ciebie można liczyć:))) Słoneczka:)
Marlett Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze! Masz rację..ikarowo. Pewnie długo będę poprawiać Dawida choć jest ...doskonały w kształtach. Muszę nabrać dystansu ,a na to potrzeba czasu ...a nie mam go zbyt wiele. Słońca życzę:)
zak stanisława Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 połamaniec z podwójnym odczytem, to lubię, serdeczności Marlett!
Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli nawet połamaniec to pellka się nie łamie. Dziękuję z koment. Radości!
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznam,że myśląc o Dawidzie ... też miałam widzenie:)) Pozdrawiam. A ja zobaczylem Marlettkę. Jeszcze możesz łono wygospodarować.
adam sosna Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 i śnić i czekać i zbuntowane ranki, wieczory nosić ze sobą Dawid nie ma jednego imienia zapomnieliśmy o drugim
Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznam,że myśląc o Dawidzie ... też miałam widzenie:)) Pozdrawiam. A ja zobaczylem Marlettkę. Jeszcze możesz łono wygospodarować. Stefanie! A to Ci dopiero niespodzianka:)) Dziękuję ,że pojawiasz się choć często znikasz:)) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adamie! Pewnie jaką bajkę piszesz? Tak. A...właśnie ,że ma drugie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja zobaczylem Marlettkę. Jeszcze możesz łono wygospodarować. Stefanie! A to Ci dopiero niespodzianka:)) Dziękuję ,że pojawiasz się choć często znikasz:)) PozdrawiaM. Ale czytam wszystkie Twoje.
Marlett Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie! A to Ci dopiero niespodzianka:)) Dziękuję ,że pojawiasz się choć często znikasz:)) PozdrawiaM. Ale czytam wszystkie Twoje. Stefciu! Ucieszyłeś mnie. Zdrówka i uśmiechu życzę:))
adam sosna Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 po wieki jaki jest czas zaniku cienia?
adam sosna Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 cienie znikają gdy gaśnie światło :):):)
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 a ciemność nie jest straszna?
Rekomendowane odpowiedzi