beatka to ja Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Już ostygła herbata, lesz nie stopniał brak Zostawiłeś, jak misia-maskotkę z przed lat Z wyrwanym sercem, rozdartym tak Bo łatwiej - po co się męczyć Już ostygła herbata, Komórka w kącie tkwi Kilka książek na biurku I łza w oku lśni Miłość nigdy nie jest wieczna Nigdy nic Ci nie obieca Miłość zawsze za to grzeszna Zawsze Cię zostawi Nie wierz nigdy w piękne słowa Kłamią w każdej chwili Miłość to taka umowa: Między Bogiem a grzesznymi...
damit Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 miłosć nie zawsze taka jest, naprawdę;] pozdrawiam.
a66 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 zdecydowanie nie moje klimaty, rymy no i ta miłość...takie nijakie...pozdrawiam anka
memento adsum Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 zgadzam się co do błędów, ale za to masz ciekawy styl pisania i jak tylko podszkolisz warsztat, to będzie super: na początek polecam unikać takich banałów jak rozdarte serca czy łzy w opuszczeniu... ale końcówkę zabieram do ulubionych - bo jest według mnie świetna:) pozdrawiam cieplutko!
Atena Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 coś na kształt tekstów disco polo. tragicznie p.
Rekomendowane odpowiedzi