a66 Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 burza pod kocem z szalikiem trochę molekuł w wełnie na później schowanych ze mną hiperwentylacja i calms odjeżdżamy ty z pełnymi kieszeniami w życiu nie widziałam żeby ktoś miał wszystko w spodniach konduktor zamachał lizakiem odjazd orient Express tutaj jestem błaznem z szalikiem pod rękę zagarniam feromony ej, musisz więcej oddychać szybciej skończę elektronem później zrobimy sobie czarną dziurę raz jeszcze
Nechbet Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 bardzo fajna pointa, jednak całość jakość mnie nie przekonuje, na pewno do dopracowania, razi mnie kilka miejsc, jak dla mnie chyba zbyt fizyczny ten Twóh wiersz. no nie wiem, jakoś nie do końca dla mnie :) pozdrawiam serdecznie :):*
agapante Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 bez 'ej' byłoby lżejsze. Troche za mało liryczny. Twardy-bardzo ciężko się je. A to nie zawsze znaczy,że dobrze:) ogólnie podoba mi się,pozdrawiam:)
M._Krzywak Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 w życiu nie widziałam żeby ktoś miał wszystko w spodniach Przerzutnia pierwsza klasa :) Ogólnie (ponieważ sił już brak na długaśne uzasadnienia) wrażenie całkiem pozytywne. Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zatrzymuje, chce się go przeczytać ponownie. Pozytywnie dla mnie. Pozdrawiam Ps. Wiem że przerzutnia ale 3 strofa czytana sama bardzo porawia humor :))) "w spodniach konduktor zamachał lizakiem" ;)))
a66 Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 miło mi że sie podoba...pozdrawiam ania
zak stanisława Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 hiperwentylacja ,calms i odjeżdżamy ty z pełnymi kieszeniami w życiu nie widziałam żeby ktoś miał wszystko w spodniach konduktor zamachał lizakiem odjazd * tak może. i zgadzam się przerzutnia super! ale.... burza pod kocem z szalikiem --brzmi nieciekawie!!! pozdres
Rekomendowane odpowiedzi