Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Pan Tadek z Opinogóry nie chcąc tanio sprzedać skóry naciera ją grysem by zostać tygrysem ba, zapuszcza też pazury.
Duilla Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Więc to nie są żadne bzdury że pan Tadek ma pazury także pręgi ma na skórze choć to przeciw jest naturze kły wyrosły mu wspaniałe do polowań doskonałe lecz Tadkowi coś brakuje on tygrysem się nie czuje brak ogona mu doskwiera cóż on zrobić ma, cholera.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Lecz pan Tadek ma i fiuta, może służyć za kikuta. Takie szczątki od ogona, który mu odgryzła żona.
Duilla Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Powiedz Nam Henryku szczerze skąd Tadkowi się to bierze? Czemu ryczy on bez przerwy? Szarpiąc swojej żonie nerwy. Czy niedobór może człona co mu go odgryzła żona luka też w psychicznym stanie ma wpływ na to zachowanie?
HAYQ Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewną tygrysicę znałem, co pazurki w moje plecy zapuszczała. Ja - cierpiałem, Ona darła się… dla hecy....wiem, bo później powiedziała, że podobno udawała Odtąd zawsze, gdy w ZOO jestem nawołuję ojców, matki i tabliczki wieszam z tekstem: "TYGRYS - paszoł won od klatki"
zak stanisława Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 tygrysy do klatki, tygrysice do łóżka panowie na plecy i tak dla hecy ptakiem do góry na głowę poduszka
HAYQ Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Gdy na plecach facet leży i z poduszką(?)... to ptak nieżyw. Bo wzrokowcem jest niestety, ale inne są kobiety... ...jak na plecach jest kobieta może nawet być gazeta.
zak stanisława Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. byle "twarz" gładziutką miała pani co do zdjęcia pozowała
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Nie o prasę mu chodziło choć się powoływał na nią lecz o bardzo płaską przestrzeń co zawisła nad tą panią. Albo jeszcze nie wyrosły albo to jest cofki skutek, że tej pani znikły piersi i pozostał fragment sutek.
HAYQ Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Z tą gazetą przesadziłem, lecz się dalej bardzo wstydzę... Więc je wszystkie wyrzuciłem! (i tak jestem ;)))) krótkowidzem)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Więc chodziło o obrazki pań nadobnych co w negliżu podniecały tak, że członki przybierały twardość spiżu.
HAYQ Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Mówię przecież, żem jak kret(yn), kiedy okularów brak mi, więc czy worek, czy gazety - wszystko jedno jest i tak mi.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Słyszałem już kiedyś czy stara czy młoda niedobrze gdy leży … niemrawa jak kłoda. A teraz wiem jeszcze, że worek też może zalegać niemrawo blokując mi łoże.
HAYQ Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Gdy worek jest z cementem, A nie z kartofelkami, dodając swoją miętę i jeszcze dwa składniki tworzywo, jak zaklęte zadziwi zaletami, których kartofel nie ma... Skąd wiem to? Z polityki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Betonowe majestaty o kamiennych zimnych twarzach? Nie widziałem ale przyznam, że mnie sama myśl przeraża.
Rekomendowane odpowiedzi