IN Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 uwierzyć w siebie to jakby stworzyć się na nowo - powiedzieć „stań się” i w ciało zmienić słowo to jakby samemu dla siebie być bogiem i zmartwychwstaniem z życia nałogiem
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 "nałóg życia" też coś takiego mam. Żyję nałogowo :)))))
zak stanisława Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 odczytuję to do siebie, probuję tej metody- wiary w siebie poprzez przestawienie wartości i nawyków... UDA sie?
Reni Her Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 żyć nałogowo i jeszcze być zdrowym i bogatym i nic wiecej...to jest to ;)))))) słoneczka R.
IN Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie! nie tak łatwo się pozbyć nałogów ;) :)))
IN Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanka... z pewnością Twoje UDA są doskonałe pamiętaj o tym zawsze i wszędzie ;) :)))
IN Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwierzyć, że istnieje się naprawdę to połowa sukcesu ;) pozdrawiam, :)))
IN Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wolność, to uświadomiona konieczność ;) :)))
IN Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Kalino, zapewne masz rację ale wtedy byłoby bardziej serio to moja teoria z przymrużeniem oka, chyba nie dojrzałam jeszcze aby pisać poważnie i otwarcie wymieszałam dokładnie wszystko (przemyciłam nawet ukochany Egipt;) rymy odgrywają tutaj rolę łącznika pomiędzy słowami słowo-na nowo bogiem-nałogiem mam zwichrowane poczucie humoru, no i kiszka - jak mawia moje "nieszczęście";) :))))
Judyt Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 a nie na odwrót słowo w ciało? pozdrawiam ciepło
IN Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie... raczej salceson ;)
IN Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko, słońce Ty moje w ciało słowo, toż to samo co słowo w ciało ;) i dziękuję przeogromnie, bo mam zapotrzebowanie na mnóstwo ciepła :))))
Judyt Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko, słońce Ty moje w ciało słowo, toż to samo co słowo w ciało ;) i dziękuję przeogromnie, bo mam zapotrzebowanie na mnóstwo ciepła :)))) hm raczej nie, jest oooo oogromna różnica, a ciepło to bo słońca nie ma, ciągle pada, pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi