Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Messalin! Ja czasem rymuję i wiem, że do ''Rosołowski'' - najlepszy rym to -''boski'' Słonecznie pozdrawiaM. aleś mnie Marlett uśliczniła, teraz próbuję odnaleźć coś do "Marlett" i .. i nic, jeju, aż mi wstyd, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Marlett Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Messalin! Wystarczy Twój uśmiech:))) i pozdrówka. ..a do ''Marlett'' trudno o rym, ale już Ktoś kiedyś znalazł i bardzo mi się podobał..ale nie zdrdzę:) Słońca!
Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihi, znalazłem, ale wydaje mi się, że nie powinienem, hihihi, bo smiesznie, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. psotnik się nie rymuje z Marlett chyba, ze w wymyślonym języku hihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Marlett Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Messalin! zawsze się chwali że z niego psotnik słodszy od malin. słyszała o tym pewna kobieta mówią do niej Marletta a co? nie wolno?
marek dunat Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 noNagietku . Ty mi wytłumacz prosze jakim to sposobem , każdy wiersz utaj przyspaża mi tyle miłych wrażeń. w miejscu innym potrafisz mnie tylko wkurzaś swoja staropolsko szeleszczącą grudą . tutaj strofki jak ruczaj przeczysty opływa mi duszę . Boh, to usłyszawszy uchem zamiótł nieba grzmotnęła nuże strzała błyskawicy dupnąwszy czytelnika światłem między ślipie uśmiechnął sie czytelnik nieśmialo bzz, fju, chrum, frru, je, sz, i co tam -coś sie zrozumiało ? ;) pozdrowiwszy
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Świetne! Tylko Trybunał Konstytucyjny pominięty w tym żwawym procesie. Pozdrawiam, Stefan.
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieta jest do "Marletta" a nie do Marlett, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. staram się z uśmiechem podchodzić, może taki czas zz bzz fju chrum frru je i szukłonikiem i pozdrówką MN ps. dzięki Marku za koment
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trybunał? a co on do tego? wszyscy wszak mają prawo wyciągać dobro ze złego albo odwrotnie - nawą konstytucyji RP czwartej myśl przewodnia raczy żartem, hihihihi zz bzz fju chrum frru je i szukłonikiem i pozdrówką MN ps. dzięki Stefanie za koment
adam sosna Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 jak to było? "Boh trojcu liubit'" kto leci? :):):):) poprawiam trzeciego czwartym! jeszczem nieożarty! :):)::):)
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Boh liubit wsiech narodaw mira, hihihihih od tamtych czasów można było dostać świra, hihihihi zz bzz fju chrum frru je i szukłonikiem i pozdrówką MN ps. dzięki Adamie za koment
adam sosna Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 "zz bzz fju chrum frru je" po piątym to nawet nie jest współczesne to "zz" jest przestarzałe :):):) zzz - być nowocze...śnie :):):):):):)
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihi, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, a teraz? wpsołczesna dziewiąta generacja, hihihi (jak w star treku, hihihi) z ukłonikiem i pozdrówką MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Kurcze, Messa, widziałem te prztyczki pod whiskyrebelem poprzednim i to mnie jakoś od komentarza odwodziło przez ten cały czas. Moim zdaniem to widać, że wiersz jest o czymś innym zwłaszcza, iż to co go wywołało (tak to nazwijmy) było nieciekawe. Sądzę, że gdybyś dalej chciał się inspirować twórczością Piotra, musiałbyś sięgnąć do prozy, jego liryka nie ma nic do zaoferowania i to się odbiło (może minimalnym cieniem, ale jednak) na tym dziele. pozdrawiam Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy - zerkam to tu to tam, akurat Piotr cos do mnie miał osobiście, przepraszam, że o sobie mu wtrąciłem, ale tak było, cóż, inne czasy, a brakowało mi do jakiegoś starego początku tego "zz bzz" - stąd też pomysł sam się nasunął, hi, co do prozy, to cięzko mi się czyta, nawet najlepszą i nie chodzi, że zjadłem wszystkie rozumy, ale o to, że chyba jeszcze nie dorosłem do niej, chyba tak, nie potrafię się skupić dłużej, a dzieło? jeśłi o tym wierszu mówisz dzieło, to wielki ukłon, ostatnio bawię się, chyba dziecinieję, hi, albo zaczynam pisać na wesoło, sam nie wiem, dzięki za koment, wciąż poszukuję - to pewne z ukłonikiem i pozdrówką MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 [quote]ostatnio bawię się, chyba dziecinieję, hi, albo zaczynam pisać na wesoło, sam nie wiem, dzięki za koment, wciąż poszukuję - to pewne To chciałem usłyszeć!
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chciałem usłyszeć! no to masz, hihihi może niedługo wrócę do słonecznych z ukłonikiem i pozdrówką MN
Lena Achmatowicz Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 a chmura jak to chmura; no, ale próbować opisać można, najwyżej wyjdzie proza, albo poezja "bzz, fju, chrum, frru, je, sz, coś z tego rozumiesz?" coś mi świta. bardzo dobry pomysł:) a wykonanie - istna bajka! pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi