Lilianna Szymochnik Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 U tka As o lis pawilon-o to gna,ta maja gala fason wino,wilk-i potu leci,o to fik!U sad-a mag-on,a goni,a sala-u trop,aportu,a lasa i noga noga,mada suki-foto i celu to pikli-woni,w nosa fala gaja,ma tango ton-Oliwa psi los,a aktu.
ja_bolek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. soli - spacja - jajca - psi los
ja_bolek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jada boso lis... paw Ilono to gnata ma, jaga, lala ... astehr ... tworzy?
Lilianna Szymochnik Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Atak a katarakta but tabu tka-masa a laba-u raja góry salwy tona obol,u dar-o walka w anioła-łoi,nawa klawo rad ul-o boa-no Ty w lasy róg a jaru!A bala,a sam!Aktu bat,tu bat-kara,taka kata.
kaja-maja28 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jada boso lis... paw Ilono to gnata ma, jaga, lala ... astehr ... tworzy? Asim,ła wakat...Ada jada boso,a tam ma buta...ej lis a baba jaga da bór... Iloma, damy morowe to ada i aga. Ila ,Wili łazili co noc ...a po plaży,h...
ja_bolek Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jada boso lis... paw Ilono to gnata ma, jaga, lala ... astehr ... tworzy? Asim,ła wakat...Ada jada boso,a tam ma buta...ej lis a baba jaga da bór... Iloma, damy morowe to ada i aga. Ila ,Wili łazili co noc ...a po plaży,h... Ada jod ... dojada
Lilianna Szymochnik Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ala gracja-ma cara gala!Tan Amory-morza Newada-Wena z Romy-Romana.ta laga raca maj-car gala.
Rekomendowane odpowiedzi