Reni Her Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 korek jak zatyczka pulsuje tętnicą ulic dymiące smugi sznurowane usta zezem w lewo prawo na wprost gaz stop zakręt 180 stopni gorąco moja droga wolna
zak stanisława Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 korek jak zatyczka pulsują tętnice ulic dymiące smugi sznurówka ust zezem w oba kierunki.na wprost gaz. stop zakręt . 180 stopni gorąco moja droga jest wolna * Reni a może tak????
Reni Her Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 dzięki Stasiu, popracuję nad tym jeszcze...,Twoja wersja jest ok. pozdrowionka
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Czasem taki zakręt o 180 stopni może doprowadzić do poważnego wypadku.
Reni Her Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze, masz rację ale może też odwrócić życie do góry nogami....,słonecznego dnia ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze, masz rację ale może też odwrócić życie do góry nogami....,słonecznego dnia ;) Ja właśnie o tym. Również słonecznie
Ewa_Kos Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu bym zmieniła zamiast: ulic dymiące smugi (inwersja niepotrzebna) dymiące smugi ulic sznurowane usta tak bym zapisała te dwa wersy dwa kierunki naraz i jeden na wprost itd. ale pomyślę jeszcze, bo może się przyda?:))) Pozdrawiam serdecznie :)) EK
Reni Her Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Ewa, dziękuję za komentarz, napewno skorzystam z podpowiedzi, serdecznie pozdrawiam R.;)))))))
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może tak? Pozdrawiam kierowcę (kierowniczę?) :))))
Reni Her Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 nieźle Piotrze,kierownicza akceptuje...ha,ha ;)))))))
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj miało być kierowniczkę :( więc proszę się nie śmiać z literówki. I jeszcze jedno 180 stopni to już zawrócenie z drogi. Jeśli zakręt to może 90 - powiedzmy w lewo. Wtedy to będzie tylko zmiana kierunku obranego przez peela i zawsze można wrócić na poprzedni tor jazdy, a zawrócenie jest już, tak sobię myślę nieodwracalne. No chyba że taka definitywna zmiana jest brana pod uwagę?
Reni Her Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 jak najbardziej 180 stopni i PL czeka a może liczy na zmiany...;))) apropo literówki, Piotrze uznałam, że tak ma być,(ta moja naiwność...he,he)
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może rozwinąć wiersz o to co będzie po zmianie? Lub nowy napisać? Zaciekawiła mnie ta możliwość. Serdeczności
Reni Her Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 nowe natchnienie, nowe wyzwanie zakropione zawrotnością 180 stopni z 120 km na h,;)) ( wiem, niemożliwe, bo sama prowadzę...he, he )
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Reni ale prosiłem abyś to ubrała w słowa. :) Jakiś nowy wiersz lub kontynuacja tego.
Rekomendowane odpowiedzi