BlaCha Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Pewien BlaCha, co w Dublinie zycie myslal lepiej plynie, kiedy przyszla jego tura po miesiacu mowi bzdura. I powrotu czeka inie. A ze nie ma polskich trzcionek zgubil tu czy tam ogonek...
zyzy52 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 no i BlaCha teraz widzi że tu u nas nie jest gorzej i chyba się będzie wstydził jak powróci tutaj może. a ogonka mi pilnować i nie gubić go tu i tam bo jak przyjdzie pofiglować to co stanie, ja się pytam.
Duilla Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znamy już powody Twego milczenia lecz czemu nie powiedziałeś nawet dowidzenia? już myśleliśmy, że forum rzuciłeś ale na szczęście zdrów powróciłeś I jak tam życie w Dublinie płynie? może odwiedzisz mnie jutro w Londynie? pewnie holideya też jutro macie więc wpadnij, co sam będziesz siedział w chacie. Pozdrowienia.
BlaCha Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Porzucic Forum nie zamierzalem tyle ze netu tutaj nie mialem. I choc mi Londyn do Sopotu po drodze raczej powsciagne na razie swe wodze. Dziekuje pieknie za zaproszenie i takze sle swe Pozdrowienie!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Forum to taka wiejska gospoda, tutaj drugiemu rękę się poda oraz ugości miłą rozmową by atmosferę stworzyć domową.
Rekomendowane odpowiedzi