Marlett Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 za twoje i moje winy przepraszać nie umiem jestem niedoskonała jak potrafi być człowiek to nie była droga do nieba otwarta w twoich ramionach we śnie też się umiera nie dane było zapomnieć i uciec myślom zazdrosnym w inną stronę adresu nie ma
Tali Maciej Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 wiersz sprawia wrażenie miejsca w którym już się było, coś tam swita w pamięci ale człowiek nie może do końca skojarzyć faktów ze sobą czyli pewna powtarzalność ukazywanych obazów która tu się pojawiła spycha oryginalność utworu do kąta i można przejść przez tekst obojętnie a mój subiektywizm właśnie tak zrobił niemniej pozdrawiam już nieco sennie i ziewająco(-:
Marlett Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Macieju! Codzienność wzrusza nas, boli, czasem zachwyca i przeraża powtarzalnością. Cóż ,nie trafiłam w gusta, ale cieszę się ,że czasem odwiedzasz. Dziękuję i słońca życzę:)
adam sosna Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 niby daleko od "oryginalności" ale podoba nam się to co znane, swojskie
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Do mnie subiektywnie bardzo trafiło! Walorów warszatowych nie oceniam, bo tu emocję wzięły górę... :)za twoje i moje winy przepraszać nie umiem (...) to nie była droga do nieba otwarta w twoich ramionach we śnie też się umiera (...) w inną stronę adresu nie ma A to najbardziej...
Marlett Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie tak PozdrawiaM:))))
kyo Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 na mnie nie działa takie pensjonarskie pisanie, ale amatorzy są, jak widać;) pozdrawiam
Marlett Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Kyo! Dziwne byłoby gdyby wszystko na wszystkich jednakowo działało- nie uważasz. Każdy wiersz ma swojego czytelnika. Dziękuję za zajrzenie. Słońca!
kyo Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uważam i dlatego się wpisałem:) majowo
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Pamiętam z W. Więc nie zmieniam zdania. Nadal mi się podoba. I z chęcią go ponownie przeczytałem. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! Dziękuję,że znalazłaś coś dla siebie. Pozdrawiam i słońca życzę:)
Marlett Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Pierre! Miło Ciebie gościć . Dziękuję i życzę słońca:))
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A na mnie działa pensjonarskie, choć nie tylko ;)
M._Krzywak Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 To ja tak w pospiechu (komentarz, nie wiersz, bo Ten już czytałem wcześniej :) Zmieniłbym 6 wers, ta "droga do nieba" prowadząca przez ramiona trąci trochę, że tak powiem, maturalnym egzaminem dojrzałości... Proszę przemyśleć uwagę :) Pozdrawiam za to seeerdecznie!
Marlett Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uważam i dlatego się wpisałem:) majowo Kyo! Miło:)))
Marlett Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał! Dziękuję za uwagi. Maturę ..hi..czasem wspominam:))) Szósty do zmiany,pomyślę , lecę ,bo słońca szkoda. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak? czy nie?
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 pierwsza część brzmi jak refren pieśni a może dopisałabyś czwartą część? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Marlett Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A na mnie działa pensjonarskie, choć nie tylko ;) Kasiu! dziękuję z serca:))) Słońca!
Rekomendowane odpowiedzi