możesz przytulić ale bądź Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 uwielbiam cię bo jesteś w jedynym egzemplarzu wypieszczę cię wyszczotkuję a później zamknę w garażu.
Niewierny Tomasz Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 no zabawne, czemu nie. coś dla niedzielnych kierowców;) pozdrawiam
możesz przytulić ale bądź Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 a dziękuję kolego. miło słyszeć. pozdra
Ate Czarna Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 może się nie znam, ale dla mnie fajne:)
Mr.Suicide Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 ja bym zmienił może tytuł. utworek nabrałby napięcia w końcówce. ale mogę się mylić.zabawnie. pozdrawiam.
Reni Her Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 to tak jak w reklamie, tyle, że ona miała ten jedyny egzemplarz a facet stracił głowę ale chyba nie dla niej ;) pozdrawiam R.
możesz przytulić ale bądź Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 poważnie? Ate Czarna, Mr.Suicide, Reni Her, natasza zawacka DZIĘKI!!
Rekomendowane odpowiedzi