Miłka Maj Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 uśmiechająca się dziewczyna ze szpitalnego oddziału oszczędza łzy na chwilę samotnościdryfujesz - czekam w bezpiecznym miejscu zwodzę tylko przed kusą pełnią szczęścia potem dość wystarczy do wczoraj świadomość - jesteś bliżej niż jutro dużo za dużo na sen - nieliczni mają odwagę skrzętnie ukryję twoje ciało po cichu po ciemku wyniosę z miasta pożegnania nikt nie zauważy tajemnicy ciężar maleje – rośnie jednak budzi się
Miłka Maj Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 buuuuuuuu..... jakiś chynchorek mi namieszał, chodziło o DEJA VU z tym ogonem u góry;p
Miłka Maj Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wiedziałam, że do cięcia:) w zasadzie najbardziej widzi misię tylko wystarczy do wczoraj świadomość - jesteś bliżej niż jutro dużo za dużo na sen - nieliczni mają odwagę
możesz przytulić ale bądź Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 czegoś takiego bym z marszu nie napisał ale podobać się mnie bardzo podoba. świetne. czytałem już podobne wiersze. pozdra
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 "tajemnicy ciężar"??? czy:tajemniczy ciężar maleje bo cóś takiego to nawet chyba znam ;D pzdr. b "uśmiecha się dziewczyna ze szpitalnego oddziału oszczędzając łzy na chwilę wystarczy do wczoraj (ś)wiadomość - jesteś bliżej dużo za dużo na sen - niektorzy mają odwagęskrzętnie ukryję twoje ciało po cichu po ciemku wyniosę z miasta pożegnania nikt nie zauważy"
Miłka Maj Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 niektórzy to mają odwagę ob/ciąć ;p maleje, maleje - pod warunkiem, że jakiś ..am nie zbudzi i z jutra nie da zrezygnować
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Ładnie napisałaś Miłko, choć zmartwiony zostałem.
Rekomendowane odpowiedzi