Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kornie wpław przez piach po kornie na wskroś przez most przenicować nie rok wiek w okopie wroga kopie w oko boga
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie mogę się niczego złego doszukać w moim guście bardzo:) więc komentarz zbędny, bo podoba mi się pozdrawiam aga
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 KORNY korni, -niejszy - pełen pokory, szacunku, posłuszeństwa; poddający się całkowicie czyjejś woli; posłuszny, uległy; wyrażający pokorę, posłuszeństwo, uniżonośćżródło: "Maly słownik języka polskiego" pod redakcją Elżbiety Sobol. Wydawnictwo Naukowe PWN - Warszawa 1997.Teraz jesteś zadowolony? Pozdr.
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 o kurcze, kornie jestem zachwycona!
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niestety, nie dla mnie te słowa są przeznaczonezwyczajnie mi się nie podobają - dlaczego? - bo nie lubię ogólnie takiej formy, a i treść jest taka sobie.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi