adam sosna Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 kazałeś mi wyśnić wyspę patrząc przez zamknięte oczy przepadać w skołatane głębiny co wirami ciągną do dna włosy rozpuszczam w sieć zarzucam na każdy rozedrgany refleks kiedy ziemia pochyla się nisko w stronę kuszącego nieba w plejadach odbite ognie dziewczyny są zawsze z nami aż wszystkie słowa ułożymy pod puchową poduszką Marlett i Adam
Marlett Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Tytuł jest Adama! a reszta ...z resztą..:))
M._Krzywak Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 kazałeś mi wyśnić wyspę przez zamknięte oczy przepadać w skołatane głębiny co wirami ciągną do dna Jedna malutka poprawką :) Zresztą ten wers z tymi 'óczmami" bym killim - reszta super.
adam sosna Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 MK tylko oczy muszę zmienić?
zak stanisława Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 właśnie, coś mi nie pasowało na sosnę, za delikatne, za kobiece, no i wyszło że miałąm rację?...oboje w czółko! ES
Marlett Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj! Zdziwiła byś się, gdybyś wiedziała ile tu jest Sosny:)) Dziękuję i zdówka życzę:))
adam sosna Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 zak stanisława a ile Marlett!!!! duużżoooooooo więcej
Ewa_Kos Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ja zaś przyjmuję, że oboje wpadli na wspaniały pomysł, a tak poważnie chciałabym mieć prawdziwą wyspę na własność i żeby była na mapie:))) Podoba się pomysł i pozdrawiam serdecznie Autorów:))) EK
Marlett Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ewo! Chcielibyśmy mieć Wyspę Skarbów na własność, na mapie żeby jej nie było, ale żeby był na niej Internet. Życze Ci wspaniałej wyspy,takiej o jakiej marzysz. pozdrawiamy serdecznie:))
Spiro Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 a ja chciałbym mieć swój Skarb. wyspa byłaby wtedy miłym, lecz niekoniecznym dodatkiem... super wam ten wiersz wyszedł.
adam sosna Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kto marzy, kto śni jest często postrzegany jako odmieniec a ma swój świat, którego nie chce schować tylko dla siebie nie chce także narzucać innym swych marzeń i snów ale cieszy się gdy jego sny, jego marzenia podzielają inni dzięki w imieniu Marlett i swoim
Marlett Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kto marzy, kto śni jest często postrzegany jako odmieniec a ma swój świat, którego nie chce schować tylko dla siebie nie chce także narzucać innym swych marzeń i snów ale cieszy się gdy jego sny, jego marzenia podzielają inni dzięki w imieniu Marlett i swoim Spiro! Życzę odnalezienia Skarbu!!!!! Z całego serca:))))))))) pozdrawiamy; M i A
Judyt Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 troche zaskoczył mnie ten wers: " dziewczyny są zawsze z nami" a poza tym :) do przodu, pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi