Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 sprzedam nieruchomość trzech zmarszczek na krzyż betonowy dla horyzontów lokalizacja działka z uzbrojeniem typu anty progres z dala od kompromisu cena do przemyślenia
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ŁAaaaaŁŁŁ po prostu, najbardziej pomysłowy wiersz tygodnia nawet. Jejku przecież to jest genialne! daje + + + i jeszcze raz +. Co tu dużo mówić, oferta nie do odrzucenia, cena nie gra roli, chcę kupić twój mózg! pozdrawiam Jimmy
zbanowany za 1słowo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 jeżeli ja nie wiem o czym jest ta rymowanka, to nikt nie wie. jezeli ktoś waszmości napisze: "świetny tekst", to proponuje, żeby zadał pan takiemu komuś pytanie: "a o czym jest ten świetny tekst?" wówczas i pan i ja się posmiejemy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ proszę się nie krempować, a nuż ktoś jakąś bzdurę walnie. Szczerze mówiąc to zaczyna pan irytować, powinien pan wiedzieć, iż niektóre osoby na tym forum siedzą już kawałek czasu i zdążyły nabyć zaufania do kolegów z serwisu...
zbanowany za 1słowo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 po pierwsze: proszę sobie poprawić byka pod rugie: nie nalezy nikomu ufać po trzecie: byki są skutkiem owego zaufania po czwarte: czy waść myslisz, że mnie obchodzi to: kto tu kogo zna? kto z kim sie spotyka? kto tu z kim i gdzie sypia? miałem tak wyliczać do 498 ale już straciłem wątek. mam chwilowe zwarcie w mózgu
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 po piąte - proszę o komentarze do tekstu, a nie spory po szóste - dziękuję Jimmy (zrozumiałeś o czym ta "rymowanka" ) po siódme pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie muszę chyba tłumaczyć, że nie o tego typu zaufanie idzie, a pan robisz się nudny i tak wplątawszy się w pańskie domysły, zapomniałem zupełnie, że przecież pan w ogóle nie napisał swojej opini o wierszu
Messalin_Nagietka Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 były już tu tego typu wiersze ale podziwiam Twoją przemyślaną twórczośc z ukłonikiem i pozdrówką MN
Oxyvia Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Fajne! Takie mózgi są teraz w cenie! Zwłaszcza w polityce. Ale nie tylko. ;-)))
Tali Maciej Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 przemyślana oszczędność słowna to się lubi odemnie plus pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 wydzierżawię nieruchomość trzech zmarszczek na krzyż betonowy dla horyzontów lokalizacja działka z uzbrojeniem typu anty progres z dala od kompromisu cena do przemyślenia dla polityków gratis Przepraszam, ale mi się wersja dla polityków tak pomyślała. Zgadzam się z opinią Macieja Tali. Pozdrawiam.
Korczak Krzysztof Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Mysle ze jest w tym cos.Awangardowo powiedziane dlatego szokuje ale nie zle.Naprawde nie zle.
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dorma Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Fajne.. Pomysł jest ładnie ubrany w treść, zaskakująca puenta, nieprzegadany. Ode mnie plus :)
Rekomendowane odpowiedzi